Siirry uusimpaan kommenttiin

Dna super prepaid + nettipaketin vaihto / aktivointi?

Moikka, Kävin ostamassa dna super prepaid liittymän ja latasin sinne 30e rahaa, Mistä saan vaihdettua nettipaketin liittymään?

Kommentit

 • Hmmm...

  Mitä tarkoitat vaihtamisella? Ymmärtääkseni ladattua saldoa ei voi vaihtaa paketiksi , mutta laturilla voi kyllä liittymälle ladata nettipakettejakin.

  https://laturi.dna.fi/​​​
 • Haluaisin tämän nettipaketin liittymään: päälle Laitenetti 180 vrk (0.5/5 Mbit/s), esim riistakameraan - 29,90€
 • Tällainen ohje löytyi:

  "Lunastaminen saldolla: Voit lunastaa paketteja liittymäsaldolla itsepalvelussa m.prepaid.dna.fi käyttämällä liittymälle lataamaasi saldoa. Varmista ennen tilausta, että sinulla on riittävästi saldoa haluamasi paketin tilaukseen ja menet itsepalveluun prepaid-liittymän nettiyhteydellä."

  Todellisuudessa ei ole pakko mennä itsepalveluun liittymällä itsellään, riittää, että pystyt lukemaan liittymään lähetettyjä tekstiviestejä.

  Huomoi, että ilman pakettia Super Prepaidin nettikäyttö maksaa 0,99 €/vrk, joten on suorastaan suositeltavaa, että laitat kortin ensin peruspuhelimeen ja kirjaudut m.prepaid.dna.fi tekstiviestiluupilla.

  Jatkossa kannattaa ladata liittymään netissä laturi.dna.fi suoraan haluttu datapaketti eikä saldoa. Mikäli erehdyt jälleen lataamaan saldoa, joudut ottamaan sim-kortin pois riistakamerasta päästäksesi kirjautumaan m.prepaid.dna.fi sivulle, ellei riistakameralla voi lukea tekstiviestejä.
 • Kappas vaan ja kiitti irritus.

  Eipä ole tarvinnut koskaan saldoa vaihtaa paketiksi , joten omakohtaista kokemusta ei ole toimiiko vai ei.
 • Kävin äsken dna liikkeessä ja mulla on nettikäyttöön ostettu rajaton liittymä johon laitenettipakettia ei yllätys yllätys saa...Huomenna uudestaan kysymään että saako nykyistä liittymää vaihdettua semmoiseksi johon tämän paketin saa. Ja jos ei niin pakko vaihtaa liittymää ja toivoa että ostetut saldot (30e) saa siirrettyä uudelle liittymälle...

 • Dna ei ole tuotteistanut Prepaid-liittymiin liittymätyypin vaihtoja, joten vaihtaminen ei valitettavasti onnistu. Myöskään saldon siirto ei onnistu.

  Mikäköhän liittymä sinulla sitten loppujen lopuksi onkaan? Dna Super Prepaidin kääre on punainen, Dna Rajaton Prepaidin kääre on valkoinen. Dna Dataprepaidejä myydään sekä punaisissa kääreissä (1 Gt) että valkoisissa kääreissä (rajaton 30 vrk).

  Dna Dataprepaideihin ei voi lainkaan ladata saldoa, joten kertomasi perusteella kyse ei ole ainakaan tästä liittymästä.

  Ilmeisesti sinulla on sitten Dna Rajaton Prepaid? Harmillista, mutta nyt sinulla on sitten liittymä, jonka veloitus on 0,89 €/vrk alkaen liittymän käyttönotosta joka päivä. 0,89 € veloitetaan myös niiltä päiviltä, joina liittymää ei käytetä.

  Alkusaldo 7 € ja latauksesi 30 € riittävät toisin sanoen 41 vuorokaudeksi sim kortin käyttöönottopäivästä alkaen, eli siitä kun ensimmäisen kerran laitoit sen puhelimeen tai riistakameraan.

  Pyysitkö myyjältä nimenomaisesti Dna Super Prepaidia?
  • Jos et, asialle ei valitettavasti voi tehdä mitään. Käytä nykyinen liittymä loppuun ja hanki uusi oikea liittymä tilalle. Dna Rajaton Prepaidiin sisältyvät myös normaalihintaiset kotimaanpuhelut, joten nyt voit myös soittaa normaalihintaisia kotimaanpuheluita 41 vrk niin paljon kuin jaksat.
  • Jos pyysit, sinulle on myyty väärä liittymä ja korvauksista kannattaa keskustella myyjän kanssa. Ongelmana tosin on, että mikäli et ottanut myyntitapahtumasta äänitallennetta tai videota, on hankala näyttää toteen, että myyty liittymä ei vastaa ostettua.
  Mikäli kuitilla lukee Dna Super Prepaid ja olet saanut Dna Rajaton Prepaid paketin, tällöin asia on selvä: käy vaatimassa oikea kortti oikealla latauksella myyntipisteessä.

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.