DNA Super Prepaid PUK-koodi

Kävi tässä vähän sillain että unohtui toi Pin-koodi toho mun Super Prepaidiin.
Korttia missä on pin-koodit ja Puk-koodi ei myöskään löydy mistään...
Ei viittis tän takia uutta liittymää mennä hommaamaan.

Liittymäkin meni jo lukkoon vanhoja pin-koodeja koittaessa.

Kommentit

• Hei Karri!

Jos olet rekisteröinyt liittymäsi, niin voit tarkastaa PUK-koodin Minun palvelustani. Muissa tapauksissa PUK-koodia ei ikävä kyllä ole mahdollista saada enää mistään, mikäli aloituspakkaus on hävinnyt.
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Liittymää en ole rekisteröinyt. Noh, harmi sitten.

Kiitos avusta!
  • Olen unonohtanut DNA -prepaitin pin koodin,mikä avuksi ?
    Saara Kinnari
    Saara Kinnari
  • Hei Saara!

PIN-koodia ei ole mahdollista tarkastaa mistään mikäli olet sen unohtanut. Kun näppäilet PIN-koodin kolme kertaa väärin, kysyy puhelin PUK-koodia jonka syöttämisen jälkeen pääset määrittelemään PIN-koodin uudelleen. PUK-koodin löydät tosiaan aloituspakkauksesta tai Minun palvelustani mikäli olet rekisteröinyt liittymäsi.