Dna Super Prepaid & Rajaton paketti

Hei, miksi ei enään pysty ostamaan saldolla Rajaton pakettia? Voisiko tämän ominaisuuden saada mahdollisesti takas?

Kommentit

• Moikka Joni! Rajattomat paketit löytyvät ainakin DNA Laturista https://laturi.dna.fi/

Mitä kautta yritit siis tehdä tätä latausta?
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Kyllä lataaminen onnistuu myös sovelluksella, maksuvaihtoehdot ovat verkkopankki, luottokortti ja mobilepay.
    Ennen pystyi käyttämään myös liittymälle jo ladattua saldoa ostaakseen kyseisen paketin, enään en tätä vaihtoehtoa löydä.
    Joni
  • Kannattaa myös huomioida , että jos latausappin aktivoi liittymälle , niin sen jälkeen ei pysty enää lataamaan pelkkää saldoa , vaan vain paketteja.
    Veikko
  • Saldoa pystyy kyllä lataamaan ilman pakettejakin dna prepaid sovelluksella
    Joni
  • @Joni
    "Saldoa pystyy kyllä lataamaan ilman pakettejakin dna prepaid sovelluksella."

No kappas vaan.
    Joku ihme jippo siinä oli , jos en muista väärin. Oliko niin , että se ladattava liittymä täytyy olla samassa laitteessa , missä se appikin on eli ei voi esim. etänä ladata saldoa toisessa laitteessa olevaan liittymään kuten kilpailijoiden appeillä voi.
    Veikko
  • Joo enään ei pysty toisen liittymään ladata saldoa
    Joni
  • Niin ja pelkkää nettiaikaa pystyy ostamaan saldolla, mutta miksei rajaton pakettia?
    Joni
  • m.prepaid.dna.fi tuota kautta tulee nähtävästi vanhanmallinen sivu mistä näyttäs onnistuvan paketin ostaminen saldolla
    Joni