DNA Super Prepaid Rajattomien pakettien käytön rajat

Voisinko saada selvennyksen siitä, onko DNA Super prepaid -liittymille käytössä nuo käyttöehdoissa mainitut rajat, eli 3000min/kk ja 3000 viestiä/kk tai 300/vrk? Sanamuoto voisi tässä olla mielestäni selkeämpi. Tarkoittaako tämä siis myöskin sitä, että jos minulla on 90vrk paketti, tuo sisältää 3 tällaista tarkastelujaksoa, mutta peräkkäisinä 30 vuorokautena tuo voisi ylittyä. Siis tilanteessa, jossa ensimmäisen kuukauden lopussa käyttö olisi suurempaa ja 2. kuukauden alussa, mutta vähäisempää ensimmäisen kuukauden alussa ja toisen lopussa.

Kommentit

• Hei Mikko!

Kuten ehdoissa on kerrottu niin DNA Super Prepaidin kohtuukäytön kiintiöt ovat 3000 min/kk, 3000 SMS/MMS-viestiä/kk (tai 300 viestiä/vrk) ja 500 Gigatavua/kk. Nämä kuukausi ja vuorokausi kiintiöt ovat voimassa normaalisti vaikka käytössä olisi esim. datapaketti.
    DNA Hanna palveluasiantuntija