DNA Super Prepaid

Minulla on tablettiin "Huawei MatePad Pro LTE 128 GB" asennettuna "DNA Super Prepaid". Voin soittaa sillä puheluita, mutta en pääse selaamaan internettiä kodin ulkopuolella?

Pitäisikö minun hankkia lisäksi mokkula tai reititin?

Erik Hovi Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Erik! Jos laitteessa on SIM-korttipaikka niin yhteys toimii myös kodin ulkopuolella. Varmista että laitteesta on mobiilidata kytkettynä päälle ja jos käytössäsi on DNA Prepaid sovellus, tarvitsee sovelluksen kautta myös ladata datapaketti liittymälle
    DNA Iiro palveluasiantuntija
  • Pitäisikö minun siis nettisurffailua varten hankkia lisäksi jokin nettipaketti, esim.:
    Tehonetti 30 vrk, (100 Mbit/s), 19,90 €.

Ei kuulosta hyvältä.
    Erik Hovi
  • Et välttämättä tarvitse mitään nettipakettia , vaan voit käyttää nettiä myös päiväveloituksella normaali saldosta (max 0,99€/vrk).
    Veikko
  • Sinä tarvitset Dna Rajaton prepaid liittymän, siihen kuuluu myös netti ja hinta on sama
    Tuomas Raatikainen
  • Liittymässä on 0,99 euron päiväveloitus tiedonsiirrosta kun laitteen mobiilidata on kytketty päälle, ominaisuus poistuu käytöstä jos laitteelle on ladattu DNA Prepaid sovellus. Tällöin lyhyet datakäytöt voi hankkia suoraan sovelluksen kautta