dna superprepaidin alku saldo

ostin dna superprepaidin ärrältä, paketissa lukee että sisältää 5 e saldoa, kun avaan dnan oman ohjelman jolla voin ostaa netti aikaa siellä sanotaan että saldoa on vain 4€ ?! miksi??

Kommentit

• Veikkaan että olet käyttänyt nettiä ennen sovelluksen asennusta, ja päiväveloitus on aktivoitunut. Siksi se näyttää 4e saldoa. Netin pitäisi siis nyt toimia, vaikka sovellus ilmoittaa ettei nettiyhteyttä ole.
    Jannyman
  • no avasin ainoastaan ton sovelluksen. et jos se sen päivä velotuksen vie niin kai mahdollista. mutta myös se että ton aplikaation mukaan päivä on 95 snt. 5€ - 95 snt olis 4.05€ nyt saldoa oli 4.01 ja huomaa että kuvassa lukee ei internet yhteyttä.
    lauri
  • Jos et ole ostanut noita lyhytaikaisia saldoja , niin eikös se päiväveloitus ole 0,99€ eli tuo 4,01€saldo on ihan oikein. Se että sovellus näyttää ettei ole verkkoyhteyttä on vähän omituista , mutta jos et ole laitteesta sulkenut nettiä kokonaan ,niin voi olla vain sovelluksen omituisuus.
    Veikko
  • Juuri tuo 4.01 saldo viittaa siihen että päiväveloitus on aktivoitunut. Päiväveloitushan maksaa juurikin 99 senttiä. Sovellus tietty ilmoittaa ettei nettiyhteyttä ole, kun et ole sen kautta ostanut sitä nettiaikaa.

Eli sinun on kuitenkin täytynyt käyttää nettiä ennen sovelluksen avaamista, koska tuo päiväveloitus on aktivoitunut.
    Jannyman