Siirry uusimpaan kommenttiin

Dna Tablet 4G kuukausimaksu noussut 0e -> 2,90e?

Minulla on ollut dna 4g tablet liittymä vuodesta 2014 ja se on ollut kk-maksuton, mutta nyt oli ilmestynyt omille sivuille hinnaksi 2,90? Kyseessä vieläpä "kampanjahinta" ? Onko tämä virhe, vai? Ei ainakaan mitään ilmoitusta ole tullut  että hinta olisi noussut?

Kommentit

 • Hei, kyseisen liittymän hinta on tosiaan noussut. Hinnannoususta on ilmoitettu sähköpostitse tammikuun lopussa. Mikäli asiakastiedoissasi ei ole sähköpostia, on ilmoitus lähetetty kirjeitse.
  DNA Ida T palveluneuvoja
 • Asiakastiedoissa on kyllä sähköposti, mutta ei tosiaan ole tullut mitään ilmoitusta. Tsekkasin juuri tammikuun, ja helmikuunkin postit. Onko tämä korotus tullut voimaan nyt maaliskuun alusta? Viimeksi kun kävin omilla sivuilla, muutama päivä sitten, niin kk-maksuksi oli merkitty edelleen 0 euroa.
 • Kannattaa tarkistaa, ettei viesti ole mennyt roskapostiin tai Gmailissa Tarjoukset -kansioon.

  Liittymätyypistä riippuen hintamuutos on tapahtunut eilen tai tänään.
  DNA Ida T palveluneuvoja
 • Joo, oli näemmä mennyt Tarjoukset kansioon, jota ei tule juuri koskaan luetuksi. Noh, eipä tuo haittaa, laitoin juuri irtisanomispyynnön liittymälle. Nopeuskin laski 150Mbps -> 50Mbps. Eipä tuossa ole oikein mitään järkeä pitää enää moista liittymää. KK-maksuttomana oli oiva varaliittymä.
 • Siis Hinta nousi 0€ --> 2.90€
  Nopeus laski 150 Mbps --> 50 Mbps
  Kyllä DNA osaa rahastuksen.
  Mikähän oli syynä tähän hintavallankumoukseen.

  Koskeekohan tämä kaikkia DNA nettiliittymiä.
 • Tämä hinnankorotus koskee DNA Veppi Tabletti sekä DNA Veppi Tabletti 4G -liittymiä, joissa kuukausimaksu on aiemmin ollut 0 euroa, ja jatkossa kuukausimaksu on 2,90e. Vuorokausimaksu niiltä vuorokausilta, joilla liittymää käytetään pysyy samana: 0,99 €/vrk (ollut 0,99 €/vrk)


  DNA Ida T palveluneuvoja

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.