DNA Tablettinetti 4G

Olen ostamassa ensimmäistä älypuhelinta ja tarvitsen siihen netin. DNA Tablettinetti vaikuttaa hyvältä, sillä e on edullinen ja laskuttaa käytön mukaan. Onko minun mahdollista ostaa DNA Tablettinetti 4G ja laittaa normaali DNA prepaid -puhelinliittymä sellaiseen älypuhelimeen, joka tukee "Dual SIM:iä"? Hoitaisin siis puhelut ja tekstarit DNA Prepaidilla ja nettiin pääsäsin Tablettinetti 4G:llä? Tulisi halvemmaksi kuin normaali nettiliittymät koska harvakseltaan käyttäisin.

Kommentit

• Hei Kimmo! Kuulostaa melko hankalalta järjestelyltä mutta käytännön suhteen mikään ei estä tuon toimintaa
    DNA Iiro palveluasiantuntija
  • DNA Tablettinetillä vähäisestäkin datakäytöstä tulee aina se 99 sentin päiväveloitus jolloin data pitäisi käytännössä pitää koko ajan pois päältä jotta käyttö tulisi halvemmaksi. Ja joissain vanhemmissa älypuhelimissa mobiilidatan pistäminen pois päältä aiheutti kuitenkin laskua kun laite kuitenkin rekisteröi itsensä verkkoon ja hakee ip-osoitteen. Tästä on aikaisempiakin keskusteluita näillä forumeilla.

DNA Tablettinetin sijaan vähäiseen datakäyttöön minun on toisena kuluttajana suositeltava joko DNA laitenettiä tai DNA Dataprepaidin 10 gigan pakettia 3 kuukaudeksi. Laitenetillä latailee sähköpostit wifin ulottumattomissa muttei juuri muuta, dataprepaidilla tekee muutakin mutta käytännöllisin 10 gigan paketti 3 kuukaudeksi voi kulua nopeasti videoiden katselussa.

Dual-SIM -käyttö on edullista mutta vaatii perehtymistä mitä itse tarvitsee ja mistä on halukas maksamaan, DNA:lle tällaiset kuvatunlaiset dualsim -käytöt eivät ole kovin tuottoisia joten he eivät niitä myöskään suosittele. Koska liittymäsi on prepaid, vaihtoehdoksi voisi tulla myös super prepaidiin tarjottava 180 vrk laitenettipaketti jos latausnopeudella ei ole käytössäsi väliä.