DNA TV ja virheviesti C More 1-8

Pariin kuukauteen ei ole ollut ongelmia (tosin DNA TV on viime aikoina ollutkin vähällä käytöllä), mutta nyt ei sitten toimi. Lataa ja lataa tallennusta ja lopulta tulee virheviesti C More 1-8. Onko teillä jotain yleistä vikaa vai mättääkö vain meillä?

Kommentit

• Kappas, otsikkoon pujahtanut kirjoitusvirhe eikä sitä tietenkään pääse korjaamaan jälkikäteen. Kyseessä siis DNA TV eikä suinkaan TB!
  • On sama vika juurikin tällä hetkellä. Lisäksi tuli ilmoitus, että serverille ei saada yhteyttä.
  • Täällä myös lataa ja lataa tallennusta eikä mitään tapahdu. En saa virheviestiä: Jätin toviksi etsimään ja lataamaan, lopulta löysi tallenteen, mutta sen toisto ei onnistu mitenkään, ei kelaus, ei mikään.
    Katson läppäriltä (IOS) Firefoxilla, suoria Chromella mutta juuri nyt ei toimi suoratkaan. Jumitus alkoi tänään pe 13.10. about klo 23, siihen asti tallennusten katsominen onnistui normaalisti. Yritin jo etsiä häiriötiedotteista infoa, mutta ei mitään.
    Kaikki kommervenkit tehty moneen kertaan, ei toimi.
    MIKSI?!
  • Eipä toimi täälläkään. Kiva olla kipeänä eikä tallenteet toimi
  • Hei Kaikki!

Pahoittelut DNA TV:n ongelmista eilen illalla, vika saatiin nopeasti korjattua 3 tunnissa ja ongelmaa ei ole havaittu enää klo 22:50 jälkeen. Jos vikaa kuitenkin ilmenee niin ilmoitattehan tästä
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • hei, dna-maksukanavani eivät ole tänä viikonloppuna toimineet . Olen hakenut kanavat uudelleen ja poistanut kortin välillä. Moto GP menee nyt valitettavasti ohi.
  • Tämä samainen virheilmoitus tulee nyt sekä puhelimella (huawei p10) että Ipadilla. Suorat ohjelmat näkyy mutta mitkään tallennetut ei. Harmi homma näin lauantai-iltana...