Dna turva plus palveluun ei voi kirjautua

Hei, minulla on DNA turvapaketti, mutten voi kirjautua sinne, kun aina tulee vikailmoitus, puhelimen appissa eri ilmoitus kun nettiselaimella.
Marja Leena Kärkkäinen Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei! Missä kohtaa tarkalleen saat siis virheilmoituksen, ja mitä tässä virheilmoituksessa lukee? Onko palvelu toiminut aikaisemmin?
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Kun annan käyttäjätunnukseni ja salasanani  saan ilmoituksen:
    Tarkista verkkoyhteys ja yritä uudelleen. Virhe:0. Jos yritän uudelleen, tulee sama ilmoitus. Verkkoyhteys on kunnossa.
    Marja Leena Kärkkäinen
  • Okei, olethan yhteydessä asiakaspalveluun soittamalla p.044 144 044 (ma-pe klo 8-18, la 9-16:30) tai puhelimen sovelluskaupasta löytyvän Oma DNA -sovelluksen chatin kautta niin selvitetään onko tilauksen suhteen mennyt jotain pieleen. Joskus myös DNA Turvapaketin uudelleenasennus korjaa ongelmia sovelluksen toiminnassa