DNA Turvapaketista katosi ominaisuus päivityksen jälkeen

Hei!

DNA turvapakettiin tuli päivitys. Tämän jälkeen ohjelman käytettävyys meni huonommaksi (mikäli mahdollista). DNA turvapaketista ei enää löydy kohtaa, jossa määriteltiin sovellukset joiden avaamiseen tarvitaan salasana. Onko tämä ominaisuus poistettu päivityksen jälkeen? Salasana pitää antaa, jos puhelimeen asentaa uuden sovelluksen, mutta tarve on määritellä, että salasana kysytään määritellyissä sovelluksissa aina. Käytin ennen tätä ominaisuutta siten, että Play-kauppasovellus oli salasanan takana ja näin ollen lapset eivät pääse asentelemaan uusia sovelluksia puhelimeen. Onko tosiaan näin, että ominaisuus on poistettu sovelluksesta vai enkö vain löydä sitä?

Kiitos avusta jo etukäteen!

Kommentit

• Tämä pminausuus löytyy F-secure key tuotteesta. Mutta Android kaupan asetuksissa on kohta vaadi pin maksullisessa tuotteessa.
    Tuomas Raatikainen
  • Kiitos Tuomakselle kommenteista. Ei ihan vielä ratkaise kokonaan tarvetta, mutta on parempi kuin ei mitään. Toinen ominaisuus mikä katosi oli käyttöajan per vuorokausi määrittely sovelluskohtaisesti. Jälkikasvu tietysti voisi itsekin osata rajoittaa puhelimensa käyttöä, mutta jossain tapauksessa tekninen rajoite puoltaisi paikkaansa. Nämä ominaisuudet saavat harkitsemaan vakavasti palvelun käytön lopettamista.
    Jzi