Tämä viesti on vanha ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa.

DNA turvapaketti ei pysy päällä

Hei, asensin lapseni puhelimeen (Honor 7s) DNA turvapaketin. Muuten paketti vaikuttaa hyvältä, mutta se ei pysy päällä. Se pitää joka päivä laittaa uudelleen päälle ja välillä kesken päivääkin. Mitähän tälle olisi tehtävissä? Soitin jo asiakaspalveluun ja sieltä kehotettiin soittamaan F-Securelle. F-Secure taas heitti pallon takaisin DNA:lle.

Kommentit

 • Hei Satu!

  Ainakin vanhassa turvapaketin versiossa ongelmana oli puhelimen virransäästöasetukset, jolloin asian sai korjattua seuraavasti:

  Asetukset -> Sovellukset -> DNA Mobiiliturva -> Akku -> Paina täppä kohtaan "Pidä käynnissä näytönsäästötilassa"
  DNA Iiro palveluasiantuntija
 • Hei! Polku oli erilainen, mutta löysin asetukset. Näyttäisi toimivan.
  Suuret kiitokset!
 • Hei,
  Ilo taisi olla ennenaikainen. Turvapaketti heittää edelleen pois päältä. Olisiko teillä vielä jotakin ideaa, millä sen saisi pysymään päällä?

 • Kannattaa siinä tapauksessa kokeilla seuraavaksi poistaa sovellus kokonaan ja asentaa se uudelleen.
  DNA Ilkka palveluasiantuntija
 • Sama ongelma täällä ja sama puhelin. Olen myös muutellut asetuksia ja asentanut turvapaketin uudelleen useammankin kerran ohjeiden mukaan. Ei auta. Olen ollut yhteydessä asiakaspalveluun, josta todettiin vian olevan puhelimessa. Mikä se vika voi olla?
 • Hei Anna!

  Oliko tuosta aiemmin tässä ketjussa vinkatusta asetusten muuttamisesta apua? Oletko tarkistanut muut puhelimen virransäästö- ja sovellusasetukset?
  DNA Ida S palveluasiantuntija
 • Kyllä olen muuttanut asetuksia kuten yllä vinkattiin. Muutkin asetukset olen tarkistanut. En keksi mikä voisi vielä olla väärin. Erittäin epämukava tilanne.
 • Onkohan tähän asiaan saatavilla ratkaisua? Vai mitä tämän kanssa tehdään? Laskut tulee ajallaan vaan ei pelitä niin ei pelitä.
 • Ilman mitään tarkempia tietoja on hankala sanoa missä ongelma voisi olla. Suosittelen siis olemaan joko uudelleen yhteydessä asiakaspalveluumme että pääsemme selvittämään tilannetta tarkemmin tai vaihtoehtoisesti käymään DNA Kaupassa, jossa voidaan vielä tarkistaa puhelimen asetukset paikan päällä.
  DNA Hanna palveluasiantuntija
 • Meillä sama ongelma. Joka kerta kun puhelin käynnistetään uudelleen sovellus on taas pois päältä ja lapset hurraa salaa, kun pääsevät lukittuihin sovelluksiin kiinni ja nettiajan rajat on kadoksissa. Maksetaan ihan turhasta?
 • Juu, meilläki sama ongelma jatkunut marraskuulta asti Huawei puhelimen kanssa. Ihan turhasta maksettu. Poika kävi sit lahjarahoilla ostaa uuden Huawei P20 Lite puhelimen. Ja kun minulle sitä näytti, tuntui hurraavan, et äiti tähän et ainakaan saa turvapakettia.

  Sana kiirii lasten keskuudessa ja Huawei saa lisää myyntiä...
 • Meillä sama puhelin ja samat temput! Täytyy siis olla tässä puhelimessa joku ominaisuus, kun ei pysy toiminnassa. Tosi outoa, ja ärsyttävää!
 • Meillä kans sama ongelma. On poistettu ja asennettu uudestaan ja asetuksia muuteltu. Joka päivä joutuu käynnistään sovelluksen uudestaan. Aikarajoitukset eikä muutkaan rajoitukset toimi ollenkaan. Mahtaa olla ihan turha sovellus.
 • Terve! Minä tiedän miten tuon kyseisen kikan voi tehdä kun itsekin olen sen tehnyt monta kertaa. Onneksi minulle ei enää kuitenkaan tarvitse laittaa tätä turvapakettia. Tässä se tulee: (toimii vain huawei/honor puhelimilla). Eli näissä huawei puhelimissa on sellainen ominaisuus nimeltä ultravirransäästötila. Tällä asetuksella voit määrätä 6 tiettyä sovellusta jotka voivat olla käytössä. Eli tämä siis meinaa että niitä sovelluksia/prosesseja joita ei valita käyttöön eivät pysty olemaan päällä. Eli jos et valitse dna turvapakettia niin se pysyy kiinni ja kaikki sen toiminnot pysähtyy. Toivottavasti tämä valaisi vähän 😃
 • Turvapaketti on kyllä nuissa kuudessa sovelluksessa vaan ei ole merkitystä.
 • Meillä lapsella on DNA-mobiiliturva mutta kun aikarajat täyttyvät, hän menee itse juuri tuonne ultravirransäästötilaan ja ottaa DNA-mobiiliturvan pois sieltä. Sen jälkeen pystyy taas käyttämään aikarajoituksen piirissä olevia sovelluksia ilman mitään rajoituksia. Ihmeen paljon on meilläkin ollut ongelmia tämän turvapaketin kanssa, olen joutunut asentamaan sen monta kertaa uudelleen. Maksan aivan turhasta.
 • Kannettavassa läppärissä sama ongelma , turvapaketti poistuu koko ajan , kesken
  työvaihetta , sammuta kone jne . Alkaa olla jo turhauttava olotuon pätkimisen takia .
  Täytyy varmaan heittä koko turvapaketti sanonko mihin .
 • DNA:n turvapaketti pätkii koko ajan , kesken työvaiheen , edm ei ole päällä , sammuta kone uudelleen. Toisi mukavaa tehdä tuo vaihe jatkuvasti . On jo ajatus heitttää koko turvapaketti pois koneesta .Olen käynyt läpi tarkistettua asetukset ym .päivitykset ym , lukee selitykset , ei onnistunut ?Just nyt teki saman ongelman , sammuta kone , käynnistä uudelleen .
 • Hei.Minulla Samsung 2015/16
  DNA turvapaketti ei pysy päällä.
  Ollut tälläinen jo monta kuukautta.
  Terv.Seppo Hemmilä
  Seppo Hemmilä
 • Hei Seppo! Oletko jo kokeillut tässä ketjussa annetut vinkit?

  Asetukset -> Sovellukset -> DNA Mobiiliturva -> Akku -> Paina täppä kohtaan "Pidä käynnissä näytönsäästötilassa"

  Jos tämä ei auta, kokeile asentaa Turvapaketti uudelleen.

  Jos tästäkään ei ole apua, olisitko asiakaspalveluumme yhteydessä, kiitos.
  www.dna.fi/yhteystiedot
  DNA Ida T palveluasiantuntija

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.