DNA Turvapaketti ei toimi Windows 10 päivityksen jälkeen / jatko-ohje

< Takaisin alkuperäiseen ohjeeseen

Tyhjennä Windowsin temp tiedostot

1. Paina hiiren oikealla napilla Windowsin käynnistä-valikkoa. Paina Suorita.

2. Kirjoita %temp% ja paina Ok.

3. Poista kaikki temp tiedostot.

4. Toista kohta 1, mutta nyt kirjoita temp ja paina Ok.

5. Poista kaikki temp tiedostot.

Windows Registry puhdistus

1. Paina hiiren oikealla napilla Windowsin käynnistä-valikkoa. Paina Suorita.

2. Kirjoita Regedit ja paina Ok.

3. Windows Registry Editorissa, paina Tiedosto -> Vie. Vie registry tiedosto työpöydälle. Tämä antaa mahdollisuuden palauttaa registry asetukset tarvittaessa.

4. Mene HKEY_CURRENT_USER\Software\, poista F-Secure kansio.

5. Mene nyt HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\, poista F-Secure ja Data Fellows kansiot.

Uudelleenasenna DNA Turvapaketti

Voit asentaa DNA Turvapaketin uudelleen DNA Minun palveluni -sivuston kautta. Kuvalliset ohjeet tähän löydät osoitteesta https://www.dna.fi/tuki-tietoturva.