DNA Turvapaketti ei toimi Windows 10 päivityksen jälkeen

Hei!

Olemme saaneet joitain yhteydenottoja koskien DNA Turvapaketin toimimattomuutta, kun tietokone on päivitetty Windows 7 tai Windows 8 käyttöjärjestelmästä uuteen Windows 10 käyttöjärjestelmään.

Mikäli DNA Turvapaketti on asennettuna tietokoneelle ennen Windows 10 päivitystä, eikä asennus poistunut kunnolla päivityksen yhteydessä, voi uudelleenasennus epäonnistua.

Asia on kuitenkin helposti korjattavissa F-Securen omalla poistotyökalulla

1. Lataa F-Secure Uninstall Tool TÄSTÄ linkistä (linkki lataa .exe tiedoston selaimen omaan latauskansioon)
  2. Suorita tiedosto järjestelmänvalvojana joko suoraan selaimesta tai kansiosta johon tiedosto on tallennettu
  3. Seuraa poistotyökalun ohjeita näytöllä
  4. Käynnistä tietokone uudelleen, kun ohjelma niin kehottaa

Kun tietokone on käynnistynyt uudestaan, asenna DNA Turvapaketti uudelleen DNA Minun palveluni -sivuston kautta. Kuvalliset ohjeet tähän löydät osoitteesta https://www.dna.fi/tuki-tietoturva.

Mikäli asennus ei vieläkään onnistunut, tulee sinun tyhjentää Windowsin temp tiedostot, sekä puhdistaa Windows Registry. Ohjeet tähän löydät TÄÄLTÄ

Kommentit

• Manuaalinen virustarkistus pyörii aluksi, mutta hyytyy ja hyydyttää koko koneen, kun 19-21 prosenttia tarkistuksesta on mennyt.

• Kone on pc pöytämalli. Asensin turvapaketin uudelleen omien palveluiden kautta, mutta ongelma ei poistunut. Hyytymisen jälkeen kone on sammutettava viiden sekunnin virtakytkimen painamisella.
  • Hei Kari! Liittyykö ongelma siis otsikon mukaiseen vikaan jossa ongelma on ilmestynyt heti Windows 10 käyttöjärjestelmään päivittämisen jälkeen vai onko tuossa kyse jostain toisesta viasta?