Dna turvapaketti, hallinnointi

Asensin turvapaketin lapseni puhelimeen. Pystyn pääkäyttäjänä hallinnoimaan asetuksia oman Dna tilini kautta, mutta kuinka jaan pääkäyttäjä oikeudet muille, esim lapsen äidille?
mietteliäs Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

  • hei,
    tietokoneeni ilmoittaa poistaneensa jonkin haitallisen ohjelman tai vastaavan, ja minulla pitäisi tietokoneessanikin olla asennettuna DNA-turvapaketti.
    Nyt tarttisin apua selvittämään tätä tilannetta.

    Siru Pitkänen

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.