Etsimäsi kommentti on joko siirretty toiseen keskusteluun tai poistettu kokonaan.

Dna turvapaketti, hallinnointi

Asensin turvapaketin lapseni puhelimeen. Pystyn pääkäyttäjänä hallinnoimaan asetuksia oman Dna tilini kautta, mutta kuinka jaan pääkäyttäjä oikeudet muille, esim lapsen äidille?
mietteliäs Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

  • hei,
    tietokoneeni ilmoittaa poistaneensa jonkin haitallisen ohjelman tai vastaavan, ja minulla pitäisi tietokoneessanikin olla asennettuna DNA-turvapaketti.
    Nyt tarttisin apua selvittämään tätä tilannetta.

    Siru Pitkänen

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.