DNA Turvapaketti näkyy kahtena

Tällä viikolla asentuneen ison päivityksen jälkeen DNA Turvapaketti by F-Secure näkyy kahtena Windows Defender Security Centerissä. Toinen kappale on merkitty käytössä olevaksi ja toinen käytöstä poistetuksi, ja Security Center varoittaa jälkimmäisestä.

Ilmeisesti F-Securen asennusohjelmassa on ollut jonkinlainen kämmi, mutta onkohan tähän tulossa korjausta, vai pitääkö poistaa koko hoito ja asentaa uudestaan?
Mikko Silvonen Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Sama vika täällä. Olisiko Mikon kysymykseen vastausta, niin kuin hyvään asiakaspalveluun kuuluu?
    Peter
  • Poistaminen ja uudelleen asentaminen korjasi ongelman, mutta olisihan se hauskaa, jos asennusohjelmat toimisivat oikein.
    Mikko Silvonen
  • Ihan sama ongelma. Dna Turvapaketti näkyy kahtena. En saa edes poistettua. Laite kuitenkin herjaa koko ajan, että Turvapaketti pitäisi päivittää, mutta vaikka kuinka painan päivitysnappulaa, niin ei tee mitään. Ihan ihmeellistä, mikä neuvoksi?

Jussi
  • Hei Jussi!

Kokeilethan ensiapuna poistaa ja asentaa sovelluksen uudelleen. Mikäli tämä ei auta, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme numeroon 044 144 044.
    DNA Ida S palveluneuvoja
  • Kannattaa käyttää F-Secure Uninstall Tool ohjelmaa, se poistaa kaikki F-Securen tuotteet sekä itse koneesta, että Windowsin reksiteristä.
    mie