DNA Turvapaketti näkyy kahtena

Tällä viikolla asentuneen ison päivityksen jälkeen DNA Turvapaketti by F-Secure näkyy kahtena Windows Defender Security Centerissä. Toinen kappale on merkitty käytössä olevaksi ja toinen käytöstä poistetuksi, ja Security Center varoittaa jälkimmäisestä.

Ilmeisesti F-Securen asennusohjelmassa on ollut jonkinlainen kämmi, mutta onkohan tähän tulossa korjausta, vai pitääkö poistaa koko hoito ja asentaa uudestaan?
Mikko Silvonen Ilmoita asiaton sisältö