DNA Turvapaketti plus

Hei,
Ajattelin tilata teiltä DNAn 100M 9,90 €/kk paketin. Minulla on tietokoneessa jo valmiiksi virusohjelma, joten en tarvitse siihen Turvapaketti Plussaa.
Käytän kuitenkin nettiä myös tablettilla sekä puhelimella. Voiko tablettiin ja puhelimeen tulla jotain viruksia, jos en hanki tuota Turvapaketti plussaa samalla kun hankin uuden DNA nettiliittyymän?
Kiitos!
Pauliina Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Pauliina!

Jos sinulla on jo käytössäsi jokin muu virustorjuntaohjelma, ei sinun tarvitse enää erikseen hankkia sellaista DNA:lta. Minkä tahansa nettipäätelaitteen käyttöön liittyy aina tietoturvariskejä, joten myös puhelimen ja tabletin tietoturvasta on hyvä huolehtia.