DNA Turvapaketti plus

Hei,
Ajattelin tilata teiltä DNAn 100M 9,90 €/kk paketin. Minulla on tietokoneessa jo valmiiksi virusohjelma, joten en tarvitse siihen Turvapaketti Plussaa.
Käytän kuitenkin nettiä myös tablettilla sekä puhelimella. Voiko tablettiin ja puhelimeen tulla jotain viruksia, jos en hanki tuota Turvapaketti plussaa samalla kun hankin uuden DNA nettiliittyymän?
Kiitos!

Kommentit

 • Hei Pauliina!

  Jos sinulla on jo käytössäsi jokin muu virustorjuntaohjelma, ei sinun tarvitse enää erikseen hankkia sellaista DNA:lta. Minkä tahansa nettipäätelaitteen käyttöön liittyy aina tietoturvariskejä, joten myös puhelimen ja tabletin tietoturvasta on hyvä huolehtia.
  DNA Ida S palveluasiantuntija
 • Puhelimeen on ainakin nykyisen melko vaikea saada viruksia, mutta nykyisiä ns. virustorjuntaohjelmia ei kannata välttämättä ajatella pelkästään virustorjuntoina, vaan laajemmin tietoturvapaketteina, ja puhelimetkin ovat siis (kuten ylempänä sivuttua) alttiita tietoturvaongelmille.

  Tämä oli aiheesta varsin hyvä englanninkielinen artikkeli: https://www.avast.com/c-can-phones-get-viruses
  Ja suomeksi virustorjunnan tarpeellisuutta on käsitelty hieman esimerkiksi täällä: https://www.virustorjunta.fi/tarvitseeko-virustorjuntaa/
  Atte
 • Voinko irtisanoaDNA Turvapaketin netissä? Lasku tulee kuukausittain DNA Welholta, ja nyt kuukauden vaihteen lähestyessä  voisi olla hyvä aika. Olen siirtänyt jo netin toiselle operaattorille ja muut sitä muka, kun sopimuskaudet päättyvät.
  Jorma Lindfors
 • Hei Jorma,

  Voit olla irtisanomisesta meihin yhteydessä chatissa täällä.
  DNA Hanna-Mari palveluasiantuntija

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.