Dna turvapaketti

Otin tuon turvapapaketin,toimii läppärissä.puhelimessa jos menee turvallisen selaimen kautta esim.verkkopankkitilauksiin,pankki mobiileihin niin ilmoittaa että pankkisuojain on päällä.jos menee pikakuvakkeiden kautta tai muun selaimen kautta(op mobiili,s-mobiili,verkkopankki maksu,veikkauksen rahansiirto pelitilille niin pankkisuojaus ilmoitusta ei tule.sanottiin että sivut on suojattu vaikka ilmoitusta ei tule,en usko miksi se ilmoitus tulee jos menee n.s. turvallisen selaimen kautta.luin myös jonkun artikkelin että se turvapaketti ei toimisi android puhelimessa,jotain hämminkiä googlel kanssa ????
Tuula Räisänen Ilmoita asiaton sisältö