DNA Turvapaketti

12 vuotias ohitti DNA turvapaketin estot parissa tunnissa. Kun palvelu estää sovelluksen käytön, hän menee puhelimen sivulle, jossa näkyvät auki olevat sovellukset. Painaa sitten ruksia (sulkee kaikki avoinna olevat sovellukset), klikkaa heti perään samaa haluamaansa sovellusta, ja se aukeaa ilman mitään rajoituksia. Joskus tämä pitää toistaa muutaman kerran, mutta lopulta aina aukeaa. Kerron tämän nyt tässä jotta kaikki muutkin nuoret näkevät kuinka F-securen koodi ohitetaan, sen takia että tämä bugi korjattaisiin pikimmiten. F-secure ei ottanut asiaan mitään kantaa, koska kyseessä on DNA:n palvelu. Turvapaketti-palvelusta ei tälläisenään ole hyötyä. Toivon että tilanne korjattaisiin, jotta palvelua ei tarvitsisi päättää kokeiluaikana.

Kommentit

• Tämänpäivän jonnet ja nörtit on niin hyvin perillä asioista.
    Noi koodien murrot on helppoa,kun heinänteko talvipakkasella.
    Netti on täynnä ohjeita.

• Totta. Voisi silti kuvitella, että kun ammattilaiset tekevät kovalla rahalla ohjelmiston, jota sitten myydään kuluttajille kuukausihinnalla, niin edes tälläiset "kahden sekuntin" hakkeroinnit olisi yritetty paikata. Sehän tuhoaa koko markkinoinnin, jos tuote ei toimi.
  • Ammattilaiset tekevät ohjelmistoja, pääasiana hemmetinmoinen rahastus.
    Tehdään sitten uusi ohjelma ja taas rahastetaan.
    Tulee nörttijonne 12 vee ja murtaa taas salaukset ja koodit.
    Taas tehdään uusi ohjelma,sama show jatkuu maailman tappiin asti.
  • KOKEILE COMODON TUOTTEITA, TOSIN KIELI ON ENGLANTI
  • Kiitos vinkistä, kieli ei ole ongelma kunhan ei ole mandariinikiinaa. Mutta odottaisin mielelläni palveluntarjoajan kommenttia asiaan. Ohjelma näyttää muuten ihan pätevältä.. Edellinen ameriikan Joen koodi ei mennyt jatkoon, koska samainen jonne 12v keksi, että Split Screen -toiminnolla pystyi ohittamaan estot. Screentime -niminen ohjelma jäi valvomaan jaetun ruudun toista puoliskoa, ja tämän valvomattoman osan pystyi sitten aukaisemaan koko ruudun kokoiseksi. 🙄