DNA turvapakettia

Tietokoneella on dna turvapaketti tukityökalu mutta kun avaan turvapaketin niin se ilmoittaa että asennus on kesken. Kun yritän ladata ohjelman se ilmoittaa että ei ole käytettävissä olevia lisenssejä. Kun yritän ostaa dna kaupasta turvapakettia se ei onnistu koska kauppa ilmoittaa että minulla on jo turvapaketti. Patti tilanne ? Miten saan turvapaketin käyttöön?
Vesa Vähäkangas Ilmoita asiaton sisältö