Dna tv

Mitä peruskanavia löytyy dnatv ltä ? Ei siis hubin kautta. Entä mitä hd tasoisia peruskanavia löytyy ?
Entä hubin kautta ?
Pertti Paakkari Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• https://www.dna.fi/tuki-dnatv-ja-hubi-kanavalistat-ja-kanavapaketit

Nämä on kaikki "Hd-laadulla", vaikka Jim ja Liv ja Heron tallenteista olen toisinaan erimieltä.

Kanavat DNA TV -mobiilisovelluksella ja selaimella

Suorat lähetykset:
    Katso suoria lähetyksiä DNA TV -palvelulla Suomessa ja jokaisessa 28 EU-maassa.
    • Yle TV1
    • Yle TV2
    • Yle Teema & Fem
    • Fox
    • Frii
    • TLC
    • National Geographic

Tallennettavat kanavat:
    Voit katsoa tallennettuja ohjelmia Suomessa ja kaikkialla EU:n alueella.
    • Yle TV1
    • Yle TV2
    • MTV3
    • Nelonen
    • Sub
    • Yle Teema & Fem
    • Jim
    • AVA
    • TV5
    • Liv
    • Kutonen
    • Fox
    • Hero
    • Frii
    • TLC
    • National Geographic
    • INEZ

Maksukanavat löytyy tuolta linkistä...
    JJJ
  • Kaikkia tilattuja maksukanavia ei voi tallentaa tai suorakatsella DNA TV:n kautta. Siihen kuuluvalla kortilla ne onnistuu boxista tai TV:stä. Hupi-asiakkailla ei tenkään kortti ole, mutta eiköhän niiden katsominen sillä onnistu.