DNA TV (android) tallenteet

Hei, millä valinta logiikalla tallenteet tulevat DNA TV tallenteisiin? Minulle on alkanut ilmestymään tallenteita ohjelmista, joita en todellakaan ole valinnut tallennetavaksi. Olen huomannut, että jos tallennan jonkun yksittäisen elokuvan ja sen ohjelmanimessä lukee alussa "Elokuva:", niin saattaa automaattisesti muodostua "jatkuva tallennus" vain nimen alun mukaan aiheuttaen, että muitakin ohjelmia tallentuu haluamattani.

Lisäksi ohjelma tuntuu sekoilevan, kun koittaa poistaa näitä turhia tallenteita, niin eivät poistu vaan ohjelma kaatuu.

Asennettuna siis viimeisin versio android ohjelmasta: 2.6.7

Kommentit

• Hei!

Kyseessä on yleinen vika jonka takia noita tallenteita voi ilmestyä ilman, että niitä on itse asettanut tallennettavaksi. Vika pyritään korjaamaan kuntoon mahdollisimman pian. Pahoittelut koituneesta haitasta!
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Kun laitan jatkuvaan tallennukseen Beck-elokuvat, jatkuva tallennus tulee kaikkiin niihin ohjelmiin, joiden nimessä on "elokuva". Ei erityisen toimivaa. Saan satoja turhia elokuvia uusintoineen vain siksi, että haluan yhden elokuvasarjan kaikki osat. Miksi ei tuo tallennus voi määräytyä hakusanani mukaan?
  • Hei minulla on ongelmana se että olen tallentanut lemmenviemää. Sen jaksot kyllä tulevat näkyviin selaimen kautta mut en näe niitä enään tuolta sovellutuksestani. Jaksot häippäsivät sieltä eilen ja muutamapäivä sitten. Ja miten esim. Tuo soveletus päivitetään. Ei kiitos englannin kieltä sitä en osaa. Terveisin: Pirjo. H
    Pirjo Honkonen
  • Hei Pirjo, sovelluksen saat päivitettyä puhelimesi sovelluskaupasta, josta myös lataat uudet sovellukset. Jos sovellukseen on päivitys saatavilla, se näkyy sovelluskaupassa kun haet DNA TV -haulla.

Kannattaa ensimmäisenä kokeilla kirjautua sovelluksesta ulos ja takaisin sisään.
    Onnistuu kun avaat Omat tiedot -kohdan vasemmalta sovelluksen valikosta.
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Pitääkö toi vanha sovellus poistaa ensin siis ennen päivitystä?
    Pirjo Honkonen
  • Ei tarvitse. :-)