DNA TV APP , iPad / AppleTV streemaus pätkii

DNA TV App, iPad Pro, ja AppleTV 4K.

Yritetään selittää, miten tämä yhdistelmä käyttäytyy.

-Kun toistaa tallennettua elokuvaa, jos/kun elokuvaa on katsottu Time Lapse (viivästettynä) aiemmin nauhoituksen aikana, niin pätkii.

-Sama ongelma esiintyy, kun yrittää katsoa iPhone/AppleTV 4K

-Suoraan Ipadista katsottuna, samaa elokuvaa, niin ei pätki.

- Mutta kun katsoo elokuvaa jota EI OLE Time Lapse katsottu nauhoituksen aikana, (iPad/AppleTV), niin silloin EI PÄTKI.

-Katkokset, n. 3sec, esiintyy yleensä n. 1:20 min välein. Joskus hiukan harvemmin. Tätä jatkuu koko elokuvan ajan.

-Elokuva jatkuu automaattisesti, ei vaadi esim. uudelleen käynnistystä

Muut suoratoisto palvelut ovat toimineet ok. (esim. Amazon Prime, AppleTV Plus, Areena, Ruutu jne)

Apple laitteet ovat päivitetty. iPadOS14.2 tvOS 14.2
DNA TV App on myös päivitetty säännöllisesti.

Netti yhteys on 4G. Toimii vakaasti myös ruuhka-aikoina. n.30/10Mb

Löytyykö täältä apua kiusalliseen ongelmaan?
AntsuPantsu Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei!

Kyseessä on yleinen vika jonka takia tallenteet voivat pätkiä kun niitä toistaa Airplayn kautta Apple TV:seen. Vika on parhaillaan selvityksessä ja pyritään saamaan kuntoon mahdollisimman pian. Ennen kuin lopullinen korjaus saadaan, niin kannattaa kokeilla jättää laitteen näyttö auki peilauksen ajaksi niin pätkimistä ei välttämättä tuolloin esiinny.
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Löysin tämmöisen vastauksen:
    ”Nyt näyttäisI siltä, että IOS 14.1 korjasi DNA TV:n pätkimisongelman. Kiitos Apple! Kuukauden ajan sai katsoa tallennuksia niin että 5 min välein latasi uudestaan viimeistä 15 sek. Muut striimauspalvelut toimineet ongelmitta.
    TommiB, 2 Mar”

——
    Tämä minun ongelma ilmeisesti jäänyt huomaamatta. Ja siksi on korjaamatta?

Nyt on jo IOS14.2 käytössä.

AntsuPantsu
  • Vika on ollut jo pidemmän aikaa selvityksessä ja korjaus tämän osalta on viivästynyt. Pahoittelut tästä!