DNA TV appi Android TV laitteeseen

Hei,

Milloin saadaan DNA TV sovellus Android TV laitteisiin? Kaikilta muilta toimijoilta löytyy jo sovellus valmiina. Android TV laitteen omistajana tuntuu turhauttavalta katsoa DNA TV streameja erikseen tabletin ja chromecastin avulla.

Kommentit

• Hei JPM!

Toistaiseksi DNA TV toimii vain DNA TV-hubilla jossa on Android TV käyttöjärjestelmä sisällä, muilta osin DNA TV:n käyttö onnistuu Android TV:n mediasoittimen kautta (Chromecast)
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • JPM: kumpi sulla on? Android TV? Silloin pitää olla hubi. Jos taas muutamankympin Android TV purkki jossa vaikka nougat sisällä, niin playstoressahan on softa suoraan.
  • Eli noilla kiinan bokseilla sais dna tv:n ja c moret sun muut toimimaan kuten hubilla tai puhelimella?
  • Dna Tv Android Telkkaan ois kyllä kätevä . Pelkkä tallennuspuolikin riittäisi , näköjään Elisalta löytyy sellainen . Ei sinänsä Dna : ta varmaan haittaa mutta jää joka päivä katsomatta tallenteita kun appia ei ole Telkassa . Pidemmällä tähtäimellä jää sitten kyllä käyttö taas kokonaan...
  • DNA kyllä kaivaa tässä kuoppaa itselleen jolleivat ymmärrä että palvelut tulee olla käytettävissä kaikilla merkittävillä päätelaite vaihtoehdoilla. Se aika on ohi kun TV tason alle sullottiin bokseja eri käyttötarkoituksiin.Kyllä Internetissä julkaistavat palvelut tulee olla käytettävissä normaaleilla Internet kelpoisilla laitteilla ajasta ja paikasta riippumatta normaalisti.
  • Ikävä yllätys oli mullekin kun maksoin parisataa ylimääräistä Philips androidista siinä uskossa että Play kaupasta iliman muuta löytyy DNATV appi.
  • Empä mäkään viitti toista boksia hommata nvidia shieldin rinnalle tommosen toheloinnin takia, kokeilen mieluummin sit vaikka elisa viihdettä..
  • Oletteko kokeillut asentaa suoraan APK tiedoston Android TV:hen?
    https://apkpure.com/dna-tv/com.dna.matkatv

Eli ladataan tiedosto ja asennetaan se ulkoisesta läheestä?
    Tuon ohjeen mukaan: https://www.youtube.com/watch?v=CkZddZ4M2oA

• Kohtuullista pätkimätöntä laatua näyttää tulevan castinkin kautta.
    Taidan tyytyy siihen, kun ikäihmisenä it-osaaminenkin
    on hiukan siiosååå!
  • @Matias Tiihonen

Vähän vanhaan viestiin vastaan, mutta menkööt. Sillä ei ole mitään väliä onko Android TV laite televisio vai ns. purkki. Vain käyttöjärjestelmällä on väliä. Näitä "purkkeja" on sekä Android, että Android TV käyttöjärjestelmällä. Nougat taas on Android versio, ja samaa nimeämistä käytetään sekä "normaalissa" mobiili Android käyttöjärjestelmässä, että Android TV käyttöjärjestelmässä.

DNA:n osalta kyse on todennäköisimmin siitä, että hubikauppaa yritetään vauhdittaa kun DNA TV sovellusta ei julkaista Android TV alustalle. Tämä taas on mielestäni hieman huvittavaa, kun DNA:lta Ville Partanen on kehottanut DNA:n asiakkaita olemaan Liigan osalta Teliaan yhteydessä, jotta julkaisisivat Telia TV sovelluksen Android TV alustalle. Pata kattilaa soimaa...
  • @Timppa

Tähän pitäisi saada DNA:lta varmistus. Telia TV sovelluksessa on ainakin sallittu vain tietyt laitteet, eli sitä ei saa noille "kiinabokseille" asennettua. DNA:n sovelluksesta en osaa sanoa. En ole jaksanut tuon Telia TV:n osalta tutkia miten tunnistus on toteutettu, menisikö ihan builp.prop tiedostosta laitetunnistetta vaihtamalla. DNA:lta varmaan joku tulee kertomaan, miten heidän sovelluksensa on toteutettu?
  • Onko kukaan koittanut Puffin browser -selainta? Löytyy Android TV -sovelluksena.
    Toimiiko sillä dnatv (tv.dna.fi)?
    Itselläni ei ole nyt dnatv tilausta että voisin kokeilla toimivuutta.
  • Toimiiko (DNA TV) NVIDIA shield laitteessa vaiko vain hubissa ja puhelimessa?
    Jaakko
  • apkpuresta tai vastaavasta dna tv ja tikulla asentaa, tai x-plore ja tietsikalla siirrettyä suoraan. Pitää olla vaan hiiri tai oikea kosketusnäyttö että saa tallenteet auki(ainakin tolla versiolla)

make koo
  • Kännykästäkään ei pysty videoita peilaamaan. Valikot kyllä näkyy normaalisti, mutta videot näkyy vain mustana äänen kanssa
    Pete
  • En varmaan ole ainoa jolta on jäänyt esim. muutama leffa ostamatta Dna : lta kun tätä appiä ei ole . Kuten myös monta kertaa istunut sohvalle ja ajatellut että katsonpa Dna Tv : stä tallenteita , ai niin en katsokaan . Uskoisin että pidemmällä tähtäimellä appseissä on enemmän mahdollisuuksia sekä kuluttajalle että Dna : lle kuin Dna Tv hubissa , joka on jo nyt käsittääkseni aikansa elänyt ja huonosti toimiva muinaisjäänne varsinkin Smart telkkojen aikakaudella .
    Saapas 2.0