DNA TV suorat lähetykset ei toimi - iOS

Valitettavan heikkoa. Ei toimi appi enää iPadilla. Mikä mättää?

Kommentit

• Applen ios 11.3 päivitys tuli ja dnatv ei toimi sen kanssa. Dnalta päivitystä odotellaan.
  • Olemme havainneet, että DNA TV:n suorat lähetykset eivät toimi Applen laitteilla (iPhone ja iPad) joissa uusin 11.3-käyttöjärjestelmäversio asennettuna. Kuva katkoo, pätkii tai jää lataamaan. Verkkotallenteet ja ohjelmakirjastot toimivat normaalisti. Vanhemmilla järjestelmäversioilla (esim. 11.2.6) ei ongelmia.

Vika on meillä selvityksessä ja pyritään saamaan kuntoon tämän viikon aikana. Pahoittelut tästä aiheutuvasta haitasta.

DNA Ida T palveluneuvoja
  • Palauttakaa perkele aiemmin toiminut versio jakeluun ja automaattisesti kaikille DNA TV asiakkaille tuntuva hyvitys, siis niin että tuntuu omassa toiminnassa.
  • @paolo
    Tuo DNA Tv sovellus iOS laitteissa on versio 2.5.0 ja se on noin kolme viikkoa vanha. Tässä ei auta aiempi sovelluksen versio, sillä sekään ei toiminut iOS 11.3 kanssa. Tiedän tämän, kun käytin sovellusta iOS 11.3 beta version kanssa. DNA Ida viittaa aiemmalla versiolla iOS 11.2.6 järjestelmäversioon.

Nyt iOS on päivitetty virallisesti versioon 11.3 ja Dna:n on tehtävä joku korjaus tai laskettava uusi iOS:iin soveltuva versio jakeluun.

Toivotaan, että DNA tosiaan saa sovelluksen toimimaan tämän viikon aikana.
  • Varmaan tätä roskaa ei kannattaisi koskaan päivittää joka tapauksessa DNA TVn osalta, koska ainakin omani ja DNAn käsitys termistä "kehitys" eroaa näköjään vuositolkulla valtavasti.
  • Androidilla ei toimi enää DNA TV appi, ei ala näyttämään mitään kanavaa, 'ladataan' pysyy ruudulla ikuisesti.
    Tabletissa android 4.4.2, puhelimessa android 5.0, molemmilla sama homma.
    Ongelma alkoi kun kanavapakettiani päivitettiin.
    iOS tabletilla ja tietokoneen nettiselaimella toimii edelleen.
    Voiko olla joku laiterajoitukseen liittyvä asia, jonka voisi DNA:n puolelta resetoida?
  • Ongelma Androidin suorien lähetysten suhteen on tiedossamme. DNA TV:n suorat lähetykset eivät lähde pyörimään joissakin vanhemmissa Android-laitteissa. Vikaa on todettu ainakin laitteissa, joissa on Android 4.4.2 ja 4.4.4 asennettuna.

Vianselvitys ja sen korjaus on käynnissä. Ongelman korjaava päivitys pyritään saamaan ulos ensi viikon alkupuolella.

DNA Ida T palveluneuvoja
  • Androidiin tuli dnatv päivitys
  • Itse odotan kanssa iOS 11.3 toimivaa versiota dna Tv sovelluksesta. Harmittaa kun on formula viikonloppu.
  • DnaTV app ja C More app

DNA tunnukset toimii C Moren kanssa.
    Eli tämän Apple päivityksen ongelman saa ohitettua näin:

https://www.cmore.fi/asiakaspalvelu/Ostaminen_ja_tilaukseni/Operaattoriasiakas

https://www.cmore.fi/asiakaspalvelu/Ostaminen_ja_tilaukseni/Operaattoriasiakas/Suoratoistopalvelun-käyttö-operaattorin-tunnuksilla

ChromeCast ja AppleTV
    https://www.cmore.fi/asiakaspalvelu/Laitteet_ja_tekniikka/Chromecast_Airplay_Apple_TV

Kuvan laadun säätö , 50fps Kuva paranee huomattavasti
    https://www.cmore.fi/asiakaspalvelu/Laitteet_ja_tekniikka/Yleist_tekniikasta/50-fps-lähetykset-ja-F1-livecenter

• DNA TV appiin tuli päivitys 2.5.1 ja ainakin itsellä toimii suorat lähetykset nyt mobiilisovelluksessa.

MUTTA:

Chromecastaus ei toimi suorissa lähetyksissä, ainoastaan tallenteissa! Korjatkaa tämä, sillä ei mitään halua katsoa pieneltä kännykän ruudulta, jos vaihtoehtona on peilata se TV:hen!
  • Kyllä minulla toimii ios ympäristössä chromecastaus vallan mainiosti DNAtv suorissa ja tallennuksissa
  • Minulla pätkii vielä suora lähetys cmore kun katsoo Max kanavaa suorana.
  • Oliko sulla Sami iOS 11.3 asennettuna?
  • IOS 11.3 asennettuna ja uusin appstoresta saatavilla oleva DNATV appi. Kokeilin castata chromecastiin ja myös dna hubiin ja molemmissa toimi tallennukset ja suorat lähetykset.
  • On asennettu 11.3 ja uusin versio dna tv apps.
  • IOS 11.3 asennettuna ja DNA TV 2.5.1 eikä castaus e toimi iPhonesta eikä iPadista. Yle Arena, Ruutu ym. toimivat. Kaivoin  esiin vanhan iPad 2:en,jossa IOS 9.3.5 ja sillä castaus toimii moitteetta. DNA TV ei VIELÄKÄÄN toimi IOS 11.3 kanssa niinkuin pitäisi.

• Joo sama juttu ja huomasin myös, että tallenteet, mitkä siis ainakin itsellä siirtyy Chromecastilla, niin äänet ei toimi. Notta voitaisko DNA:n päädyssä vielä tsekkailla näitä yhteensopivuusongelmia, ja tuoda uutta päivitystä appiin..
  • Castauksen viat johtuvat joko a) DNA TV applikaatiosta tai iOSsista. Mahdoton selvittää, kun ei saa iOSsia downgreidattua.
    Wifiverkon resetointi joko lähettävästä laitteesta tai myöskin wi-fin tekevästä laitteesta auttaa usein.
  • Ipad ja siinä 12.1 iOS versio
    Minulla on ( DNA TV ja Ipadilla ei siis digiboxia  )
    Olen laittanut tallentumaan Seitsemän uutiset kolmoselta jatkuvana eli joka ilta niin mitään ei vaan tule enää katseltavaksi kun menin päivittämään tuon padini 12.1 iOS versioon ??? Ennen päivitystä kyllä toimi hyvin.
  • Miksi dna tv ei taaskaan älä pyörittää mitään tv kanavaa tai tallennuksia. Samsung Galaxy A3
    Puhelin käytössä...

• Miten suoran lähetyksen saa toimiaan Ipadissa. Appi käynnistyy ja neliöitä ilmestyy kun kanavaa yrittää avata ja sitten tipahtaa takaisin valikkoon. Uusi Ipad pro ja viimeisimmät päivitykset...
  • Hei Petri!

Toistuuko ongelma kaikkien kanavien kohdalla? Onko sovelluksen uudelleenkäynnistämisestä apua? Entä jos poistat sovelluksen kokonaan ja lataat sen sovelluskaupasta uudelleen?
    DNA Ida S palveluneuvoja
  • Ei toimi Suorat lähetykset Iphone 8:ssa. Ilmoittaa vaan että salli seuranta yms. Eikä toimi silti ilmoittaa samaa vaikka seuranta yms on safarissa sallittu
    Mikko
  • Hei Mikko!

Käytäthän puhelimessa DNA TV -sovellusta. Selaimella tämä ei puhelimessa toimi.
    DNA Ida S palveluneuvoja
  • Mikä mättää tabletilla toimii hyvin mutta tv:ssä ei toimi enää. Ja sitten sellainen vastaus että ymmärtää tällainen ns. kädetön tapaus.

Vai onko yksinkertasta vaan sanoa sopimus irti ja levittää sanaa.
    Jari Paakki
  • Moi, eli mikä tarkalleen ottaen ei toimi telkkarissa? Onko sinulla tv-kortti? Onko kyse antenni- vai kaapelitaloudesta? Jos kyse on kortin kautta katsottavista maksukanavista, antavatko kanavat jotain virheilmoitusta?
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Kaapeli  tv kortti toimi ennen n. kaksi viikkoa sitten ja nyt ei toimi. Pääsy evätty
    Jari Paakki
  • Formulakausi alkoi taas ja mökillä piti katsoa lähetys DNA-TV:llä netin kautta. Kun DNA:n antennitoiminta myytiin Digitalle, ei DNA:n kaapelikortti enää kelpaa antennissa.

Mökillä on nopea 4G yhteys ja lähetys kyllä näkyy iPadista moitteettomasti, mutta peilaus Applen AirPlaylla isolle ruudulle (apple-TV laitteella) pätkii. Heti kun Airplayn laittaa päälle, alkaa tulla taukoja. Lataussymboli pyörii vieressä, sitten jatkuu, sitten pysähtyy, sitten jatkuu. Lopulta ruutu pimenee ja sen jälkeen ollaan jo toisessa kohdassa.

Ei Formuloita noin voi katsoa, pakko oli seurata pädin ruudulta. Appi on "uusi DNA TV" ja viimeisin päivitys, pädin  iOS on 12.4.
    Löysin vanhoja keskusteluja, 2 vuoden takaa. "DNA tekee työtä ongelman korjaamiseksi". Kahdessa vuodessa on saatu aikaan jopa uusi ohjelmaversio, mutta vika vaan jatkuu. Olen käyttänyt kymmeniä muita sovelluksia, myös suoria lähetyksiä - muut toimii, paitsi DNA-TV. Kysykää neuvoa Yleltä, miten suorat lähetykset saadaan Applella peilattua. Maallikkokin näkee, että ongelma on signaalin puskurissa: se tyhjenee ennenkuin DNA TV lähettää lisää.

Digita mainostaa omaa antenni-korttiansa ja argumentoi, että "näkyy isolla ruudulla". Mistä ne tietävät, että DNA:n AirPlay-tuki "isolle ruudulle " ei pelitä? Onko mitään toivoa, että DNA saisi AirPlayn toimimaan?
    Mara X
  • Kun katsoo DNATVtä chromecastin kautta (iPad tai iPhone), niin suora lähetys katkeaa ja lähetys alkaa alusta. Todella rasittavaa kun yrittää katsoa Formuloita suorana. Chromecast tilassa lähetystä ei voi edes kelata live tilaan, vaan pitää katkaista yhteys ja yrittää saada se käynnistymään live tilasta uudelleen käynnistämällä. Onko tähän olemassa jotain konstia, millä saisi pysymään live tilassa?
    Tuomas
  • Täsmälleen sama ihmetyksen aihe. Pari kk vanha iPhone ja 2pv vanha Airplayta tukeva äly tv. Kaikki muut suorat striimit toistuvat ongelmitta, mutta DNATV ei mikään kanava, maksullinen tai maksuton. 5 sekuntia, sitten kova summerimainen ääni ja loputonta lataamista. Totaalista rahanhukkaa ja ihmisten kiusaamista koko appi!!

JJ
  • Hei, lopetan maksamisen tähän, jos ette saa asiaa kuntoon.

Arto Mäkinen