DNA TV (Beta) Android-sovellus

Mikä tämä Beta juttu on, sama sovellus Play kaupasta on ladattavissa on sitä liittynyt beta testaajiin tai ei (2.7.9), joten mitään toista versiota ei ole ainakaan tällähetkellä saatavilla.

Kokoajan kun tuossakin sovelluksessa ilmenee erilaisia ongelmia päivityksien yhteydessä, niin tälläinen Beta versio olisi hyvä juttu, mutta onko tämä oikeasti käytössä joskus?

JJJN Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei!

Kyseessä on Google Play kaupan beta -ohjelma, eli tässä ei välttämättä ole aina uutta versiota saatavilla. Beta -ohjelman tarkoitus on testata ominaisuuksia ennen kuin nämä julkaistaan virallisesti
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Minulla on tuo beta-versio ja itseasiassa haluaisin sen ehkä pois, mutta play kaupasta en muuta versiota saa. Tai siis en oikein ymmärrä edes, miten se eroaa normiversiosta.
    em
  • No siis ei ole jaossa kuin yksi versio DNA TV:stä (tällähetkellä). Tuo 3 viikkoa vanha versio joka on rikki (ei muista mihin kohtaan tallenteissa on jääty).

Joten mitään erillistä beta-versiota ei ole olemassa. Ja siksi kirjoitin että olisi hyvä olla, mutta taitaa olla kiire jakaa aina se uusin versio ulos ilman testausta ja testatkoon asiakkaat sen sitte. Muuten ei ole mitänkään järkevästi selitettävissä, että aina tulee joku vika, kun tuo päivittyy.
    JJJN