Dna tv c more

Dna tv:ssä en näe c moren La Liga pelejä, on ostettu se paketti johon kuuluu c more. En ymmärrä miksi?!
Tamnit Gill Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Miten niitä voi "DNA TV":stä katsoakaan, muuta kuin kanavilla suorina lähetyksinä? Sieltä ne varmaan näkyykin, jos sattuu kanavilta tulemaan...

Millähän laitteella tässä katsotaan ja mitä? Cmoresta pitää olla Sport tai Total tilaus, sitten niitä voi katsoa C-moren sovelluksella tai nettisivuilta myös jälkikäteen.