Etsimäsi kommentti on joko siirretty toiseen keskusteluun tai poistettu kokonaan.

DNA TV cookie asetukset

No mikähän h---vetti tämä PC:n third party cookies asetuksen tarve oikein on ! Olen nyt kokeillut sekä explorerilla, että chromella, joissa kummassakaan ei ole third party cookies estoa päällä ja DNA tv herjaa vaan, että poista asetus. PERKELE, nyt tihrustan jalkapalloa kännykän ruudulta.
Yks hiton vihainen jalkapallofani Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.