DNA TV cookie asetukset

No mikähän h---vetti tämä PC:n third party cookies asetuksen tarve oikein on ! Olen nyt kokeillut sekä explorerilla, että chromella, joissa kummassakaan ei ole third party cookies estoa päällä ja DNA tv herjaa vaan, että poista asetus. PERKELE, nyt tihrustan jalkapalloa kännykän ruudulta.
Yks hiton vihainen jalkapallofani Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Mua toi on vaivannu about 6kk,chromella onneksi näkyy .Firefox ja Edge ja explorer ei toimi.

tero
  • Minullakin loppui dnatv:n näkyminen MS:n selaimilla (EDGE ja Internet Explorer) eilen. Chromella homma pelittää. Soitin juuri vikakeskukseen eikä asiantuntija saanut myöskään dnatv:tä näkymään em. selaimilla ! Voisikohan joku DNA:lla tutkia asiaa ja laittaa sitten tietoa nettisivuille !

Kyösti
    20.2.2019
    Kyösti Puustinen
  • Sama ongelma täällä. DNA TV lopetti yhtäkkiä toiminnan Firefox selaimella. Sama eväste herja ilmestyi kuin muillakin.
    Hessu
  • Asensin Firefoxin uudestaan, jonka jälkeen alkoi DNA TV jälleen toimia. No, seurataan kuinka kauan.
    Hessu