DNA TV ei tallenna

Käytössä vanhempi DNA TV -versio. Tänään aamupäivällä oli 2 ohjelmaa laitettu tallennettavaksi eikä kumpakaan ohjelmaa ole nauhoitettu.
Tietokoneella katsottaessa molemmat ohjelmat kuitenkin näkyvät "Tulevat tallenteet" -valikossa vaikka ohjelmat on jo menneet.
Saisiko ohjelmat jotenkin "Tallennetut" -valikkoon jotta niitä pääsisi katsomaan?


Kommentit

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.