DNA TV ei tallenna

Käytössä vanhempi DNA TV -versio. Tänään aamupäivällä oli 2 ohjelmaa laitettu tallennettavaksi eikä kumpakaan ohjelmaa ole nauhoitettu.
Tietokoneella katsottaessa molemmat ohjelmat kuitenkin näkyvät "Tulevat tallenteet" -valikossa vaikka ohjelmat on jo menneet.
Saisiko ohjelmat jotenkin "Tallennetut" -valikkoon jotta niitä pääsisi katsomaan?

Kommentit

• Milloin tallennukset ovat loppuneet? Tallenteet ilmestyvät yleensä noin puolisen tuntia ohjelman loppumisen jälkeen. Jos aikaa on mennyt jo enemmän, kokeiletko kirjautua palvelusta ulos ja uudelleen sisään, näkyvätkö sitten tallenteissa?
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Aamupaivällä klo 10 ja toinen alkoi klo 10:30. Äsken aioin katsoa nauhoituksia TV:stä kun huomasin että eihän niitä ole ollenkaan tallennettu. Sitten avasin tietokoneen ja kirjauduin vasta silloin palveluun.

Tässä vielä kuvakaappaus (2 ensimmäistä ohjelmaa kyseessä):

[url=https://aijaa.com/X1lsEY][img]https://img.aijaa.com/t/00601/14846713.t.jpg[/img][/url]

Kari
  • Tässä uusi kuvalinkki:

https://aijaa.com/X1lsEY

Kari
  • Kokeiletko vielä kertaalleen uudelleenkirjautumista. Jos eivät ilmesty senkään jälkeen, niin pirautatko asiakaspalvelumme vikapäivystykseen 0800 300 500 (maksuton), niin pääsemme tutkimaan ongelmaa tarkemmin, kiitos!
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Soitin vikapäivystykseen. Ongelmaa nyt selvitellään.

Kari
  • Nyt on ohjelmat oikeassa paikassa eli ongelma ratkaistu.:)

Kari
  • Hieno juttu, että ongelma selvisi! 😊