Dna tv ei toimi

Dna tv:n tallennukset ei ole aamusta asti toiminut lainkaan, ei tv:ssä, puhelimella eikä tietokoneella.
Ilmoittaa vaan ettei ole tallennuksia eikä tulevia tallennuksia. Kuitenkin näyttää, että yli 2000t on tilaa käytetty mikä pitää paikkaansa.
Eilen illalla kaikki toimi vielä..
Olen sammuttanut ja käynnistänyt uudelleen netin sekä sovellukset.
Nyt viimeisimpänä olen kirjautunut ulos ja nyt ei päästä kirjautumaan sisään lainkaan vaan yrittää uudelleen ja uudelleen..
Tallennukset katoaa ja palaa takaisin useinkin, se on tuttu ongelma, mutta koskaan ei näin kauaa ole kestänyt..
Mikä ratkaisuksi?

Kommentit

• Ei toimi Dna tv täälläkään. Ei pääse kirjautumaan ainakaan iPhonella eikä iPadilla.
    Jortsu
  • Nyt näyttäisi taas toimivan.
    Jortsu
  • mie
  • Eilen lähti juu toimimaan..
    Tänään sama homma ettei toimi. Tallennukset kyl löytyy tv:n kautta mutta ei lähde pyörittämään niitä.
    Kännykän sovelluksen kautta ilmoittaa ettei tallennuksia ole. Uloskirjauduttua ei saa. Sovelluksen olen kolmesti asentanut uusiksi tuloksetta.
    Raivostuttavaa..
    Outi
  • Hei Outi!

Oliko kyseessä siis DNA TV -sovelluksen Android-versio?

Kokeilethan auttavatko seuraavat toimenpiteet:

• Mene laiteella Settings (Asetukset) -> Backup & Reset (Varmuuskopiointi) -> Google Account -> App data (Sovellusdata) -> Automatic restore (automaattinen varmuuskopiointi) -> Poista käytöstä
    • .Tämän jälkeen tyhjennä sovelluksen välimuisti, poista data ja poista applikaatio
    • Asenna DNA TV -sovellus uudelleen -> Nyt on mahdollista luoda tili tai kirjautua omalla tunnuksella
    •  Kytke automatic restore halutessasi takaisin päälle

DNA Ida S palveluneuvoja
  • No nyt tuli tallennukset näkyviin tuolla ohjeella puhelimeenkin 😀
    Outi
  • Mitähän multa on mennyt ohi, kun hetkeen en ole DNA tv:tä avannut. Sitten kun eka vähän teen tilaa ja yritän avata tallenteen, niin aletaan kysellä pin-koodia ja siis ilmeisesti lisää rahaa 3,90€/kk. Että mitähän?!?
    Rita
  • Ei toimi tallennukset:

Antaa herjan:
    "Tapahtui tuntematon virhe, ole hyvä ja yritä myöhemmin uudestaan"
    Timo
  • Ei toimi tallennnukset mutta kyllä suorat lähetykset
    Viesti kun yrittää katso tallennusta lisenssi umpeutunut

Ronnie
  • Tässä voi myös olla kyse eri ongelmista, tallennuspalvelun yhtäkkinen toimimattomuus voisi korjautua seuraavalla tavalla:

Settings (asetukset) -> Backup & Reset (Varmuuskopiointi) -> Google Account -> App data (Sovellusdata) -> Automatic restore (automaattinen varmuuskopiointi) ->poista käytöstä

Tämän jälkeen poista puhelimen sovellusasetuksista DNA TV:n tallennetut tiedot ja poista sitten sovellus. Tämän jälkeen asenna DNA TV uudelleen ja kytke automaattinen varmuuskopiointi takaisin päälle.

Polku voi hieman vaihdella eri Android versioiden kesken ja kyseinen ongelma on tarkoitus korjata tulevassa päivityksessä.
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Voisittekohan saada sen päivityksen valmiiksi asap? En näillä ohjeilla päässyt kyllä etenemään 😖
    Tuula
  • Hei,
    Jippii nyt toimii❤️
    Tuula
  • Onko muilla ongelmana se, että jatkuvat tallennukset eivät pysy ”päällä”? Olen nyt kolme kertaa laittanut lempisarjan tallennukseen jatkuvana, mutta se aina tippuu pois. Monta jaksoa on jo tästä syystä mennyt ohi ja äsken taas katsoin, niin eilen laittaman jatkuva tallennus oli taas poissa. Toivoisin luotettavuutta sovelluksen toimintaan. Käytän pääosin iPhonella ja aiemmin on toiminut hyvin.
    Jenni
  • Mulla tehnyt alusta saakka tuota.. Ärsyttävää myös kun tallentaa sataan kertaan tulevat uusinnat myös kun laittaa jonkun jatkuvan tallennuksen esim maikkarilta ni nauhottaa subeilta jne..
    Ja jos on saman niminen sarja ja toisen peräs esim usa ni tallentaa kumpaakin vaikka mitään usa:ta ois halunnu ees..
    Outi
  • Lisenssi umpeutunut - ei toimi DNA TV.
    Mikä ohje, kun käytän iPADilla.
    Pixa
  • Ei sinne kirjautuminen toimi nyt Androidillakaan tai selaimella (jos siis tilaus on oikeasti voimassa.)
    JJJN
  • DNA TV sisäänkirjautumisessa on havaittu häiriötä. Voimassa olevat istunnot toimivat, mutta tallenteissa voi ilmetä ongelmia. Vika on korjauksessa. Pahoittelut viasta aiheutuvasta haitasta.