Dna tv ei toimi

Dna tv:n tallennukset ei ole aamusta asti toiminut lainkaan, ei tv:ssä, puhelimella eikä tietokoneella.
Ilmoittaa vaan ettei ole tallennuksia eikä tulevia tallennuksia. Kuitenkin näyttää, että yli 2000t on tilaa käytetty mikä pitää paikkaansa.
Eilen illalla kaikki toimi vielä..
Olen sammuttanut ja käynnistänyt uudelleen netin sekä sovellukset.
Nyt viimeisimpänä olen kirjautunut ulos ja nyt ei päästä kirjautumaan sisään lainkaan vaan yrittää uudelleen ja uudelleen..
Tallennukset katoaa ja palaa takaisin useinkin, se on tuttu ongelma, mutta koskaan ei näin kauaa ole kestänyt..
Mikä ratkaisuksi?