DNA TV ei toimi enää ulkomailla?

Viime vuonna samassa hotellissa TV toimi moitteettomasti kaikilla Android-laitteilla. Nyt sama hotelli ja sama nettiyhteys, tulee virheilmoitus: "tarkista internetin toimivuus". Selaimella ei enää edes yhdistä koko sivulle "tapahtui virhe". Areena, Katsomo ja Ruutu toimivat moitteettomasti. Miten saan DNA tv: n toimimaan? Onko tekniikkaa jotenkin muutettu?

Kommentit

• Hei!

DNA TV:tä voi katsoa sovelluksella tai nettiselaimella EU-maissa. Kuvan laatuun saattavat vaikuttaa mm. ulkomailla käytettävissä olevan tiedonsiirtoyhteyden nopeus ja laatu. DNA TV -palvelussa voi esiintyä lyhytaikaisten ja tilapäisten häiriöiden, keskeytysten tai ruuhkatilanteiden lisäksi pidempiä keskeytyksiä ja häiriöitä.