Dna tv ei toimi millään selaimella läppärillä

Mistähän johtuu, että DNA TV toimii puhelimellani useallakin selaimella, mutta yhtäkkiä vähän ennen joulua alkoi tämmöinen ongelma läppärillä: jos siis yritän päästä läppärillä DNA TV:n sivustolle, niin sivu näkyy pelkästään tyhjänä ja valkoisena (ei siis edes mitään "sivua ei voi näyttää" -herjaa")? Olen yrittänyt kokeilla eri selaimia (Chrome, Firefox, IE) ja poistanut "cache"-historian useampaankin kertaan. En ole havainnut minkään muun sivuston kanssa ongelmia kuin DNA TV:n. Kuuluisiko minun päivittää joku ohjelma tms, jotta saan sen taas toimimaan?

Kommentit

• Se sivusto latailee flash kikkareita, vaukka siyä ei tarvitakaan suoraan. Kokeile aluksi ottaa virustorjunta päältä, jos joku ulkopuolinen softa löytyy, joka valvoo selaimien liikennettä.
    JJJN