Tämä viesti on vanha ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa.

DNA TV ei toimi smart tv:ssä

miksi dna tv ei enää toimi samsung smart tv.n selaimella,
vanha systeemi toimi hienosti, nyt en enää saa auki tallennettuja ohjelmia.
saanko jotenkin päivitettyä vanhan systeemin telvisiooni.

Kommentit

 • Hei Jarmo!

  Tallenteiden kanssa on tällä hetkellä yleinen vika. Kaikki tallenteet eivät välttämättä näy selainversion puolella. Sovellusversion puolella tallenteet näkyvät normaalisti. Vika on korjauksessa ja pyritään saamaan kuntoon mahdollisimman pian. Pahoittelut koituneesta haitasta!
  DNA Ilkka palveluasiantuntija
 • Ei toimi mikään tallenne uudella käyttöliittymällä (vuoden 2015 Samsung Tizen tv).

  Ihan paska päivitys muutenkin, äärimmäisen sekava ulkoasu ja mahdoton löytää tallenteita. Ihan hirveetä, kuka tämmöisen paskeen on hyväksynyt?

  Vanha käyttöliittymäversio välittömästi takaisin! Vaikka oma osoite sille, jos väkisin haluatte pitää online tämän uuden version.

  Tilaus loppuu muuten heti, ja suosittelen samaa muillekin. Kilpailijoilla on omat appsit tv:lle.
 • Juu täälläkin entinen versio toimi kyllä mukavasti, mut nyt 2-viikon ulkomaan reissun jälkeen, kun ajattelin katsoa tallentamiani ohjelmia, niin paskat mikään ei toimi!!!!!!!!! Pitänee vissiin hommata digiboxi uudestaan ja alkaa sille tallentamaan, niin toimii varmasti!
  Prkl että pistää vihax!!!!!!
 • Ottakaa se vanha versio käyttöön jos teidän bittinikkarit ei osaa korjata vikaa. Tarviiko tälläisestä palvelusta maksaa täysi hinta kun se ei vastaa sitä mitä on tilattu????
 • Mitkään suorat lähetykset eivät toimi päivityksen jälkeen... Uskomatonta. Kyse siis tv omasta selaimesta.
 • Tarkennuksena vielä: Samsung Tizen-telkkarilla (vm 2015) suorat lähetykset toimivat tv:n selaimen kautta, mutta tallenteet eivät toistu tv:n selaimen kautta (html5?-playeri jää odottamaan striimiä, joka ei koskaan ala).
 • Kiitos tästä.  Koko rahalla turha dnatv. ei toimi samsung tizen ohjelmalla. eka luvattiin appsi, sita ei tullut. nyt viela tvn omalla nettiselaimella tallenteet ei toimi. KIITOS  . Taitaa loppua tan tilaus
 • Moi

  Koska DNA TV toimii taas Samsung Smart TV:llä ? Tähän pitäisi saada nopea ratkaisu. Jos ei muuten niin vanha versio pitäisi saada myös toimimaan vielä. Suoria lähetyksiä ei pysty katsomaan. Koska tähän saadaan ratkaisu?

  Kiitos
 • Hei Kaikki!

  Samsung SmartTV DNA TV -sovelluksen tuki on valitettavasti päättynyt uusimman päivityksen myötä, mutta tämä selainversion toimimattomuus on meillä nyt vielä selvityksessä
  DNA Iiro palveluasiantuntija
 • Siis loppunut!? Taitaa siis loppua dnatv:n tilaaminenkin!! Kiitos tästä prkl!!!!!
 • Valitettavasti DNA TV ei virallisesti tue Smart TV -selainten toimivuutta. Suosittelemme ensisijaisesti käyttämään Chromea, sillä tällä toimivat kaikki DNA TV:n eri ominaisuudet: suorat lähetykset, tallenteet sekä ohjelmakirjastot. Jos DNA TV:tä halutaan katsoa TV-ruudulta, paras vaihtoehto tähän on kuvan peilaaminen Chromecastin tai AppleTV:n avulla.
  DNA Ida S palveluasiantuntija
 • On siis niin etttä käyttääkseen DNAtv palvelua asiakas saa hankkia lisähäpäkkeitä vaikka aiemmin ei tarvittu? Muut kuten elisa kuutenkin toimii...
 • Aika kivasti DNA:n puhelinmyynti valehteli eilen että DNA TV toimii uudella Samsung TV:lläni jonka olin kaksi päivää sitten hankkinut. Eihän toi Tizenin C More App ole missään kytköksissä DNA TV:n C More ohjelmakirjaston kanssa.
  Aika törkeää lisämyyntiä ja peruutukseen menee ihan 100-varmasti.
  Nauhalle kyllä saivat varmaan pari kertaa vastauksen kysymykseeni että: "onko jotain kysyttävää", mutta kyllä siellä nauhalla on myös tuo valehtelu kun kysyin nimenomaan television tuesta. Tämä varmaan selitellään täällä että ei myyjät tiedä kaikkea tms. Olisi voitu sanoa että: "En osaa sanoa, kannattaa varmistaa Samsungilta." tai "DNA TV:lle ei ole toimivaa sovellusta Samsung 2016 Tizen televisiolle." tai "C More App sovellukseen ei voi kirjautua DNA TV tunnuksin."
 • Ovat vastailleet samaa jo 1v ja 6kk. Kohta tulee 😀
  Heikkoa on. Ja mainoksissa kerrotaan kuin helppoa on. Ei näin. Älkää hankkiko!
 • C more ohjelma kirjastoa katsellessa tulee pin koodin kirjoituksen jälkeen c mre virhekoodi 1-5,,,eli ei voi katsoa, android boxi kyllä dna tv sovellus toimii muuten eli tv kanavat vain näkyvät,,,sovellus on ladattu play kaupasta  t,Jussi

 • Sutta ja sekundaa nuo ohjeet kun sanoo että tukee "Samsung Smart TV browser". Itsellä VER.121113_1.SGR0129.F0530E jolla ei toimi alkuunkaan eikä ole sopivaa appsia.
 • Talouteen hommattu muutaman vuoden vanha Philips Smart TV jonka jälkeen DNA TV:n tallennuksien, HD kanavien ja sitä myöten myös siis digiboxin käyttöliittymän käyttö ei onnistu. Käytössä Wbox HD2s jossa siis DNA TV:n kortti kiinni. Kokeiltu HDMI 1.4 standardin omaavalla kaapelilla myös. Televisio kyllä huomaa että HDMI on kytkettynä mutta tv kuva ei toistu boxin kautta ja täten siis koko boxin käyttöliittymää ei näy ruudulla. Väärä televisio vai väärä boxi? Jos laitan korttini television omaan kortinlukiaan, pääsenkö käsiksi tallennuksiini? Jotenkin siis pitäisi saada tallennukset (ja hd kanavat) näkymään televisiossa DNA TV korttini kautta mutta miten?
 • Toimittaako dna asiakkaille ilmaiseksi nämä chromecastit kun markkinoivat, myyvöt väörin perustein? Miksi asiakkaat joutuvat ostamaan uusia laitteita katsoakseen tv:stä ohjelmia joita mainostatte? Vai saisiko chromecastin hinnan verran alennusta kk maksuista jolla kompensoisi?
 • Tallenteiden katselu tv:n kautta ei onnistu, vaikka tallenteet näkyvät listalla ja esim. kännysovelluksen kautta niitä voi katsoa. Missä vika?? Kovasti tätä palvelua mainostettiin, mutta aika syvältä ja poikittain tämä tuntuu olevan. Tallentavaan digiboksiin sentään aiemmin sattoi luottaa.
 • Nyt kun on kiireiden jälkeen viimein aikaa, yritin katsoa tallennetta marraskuussa ostetulla upouudella Samsungilla sen selaimella. Boksiläjä pyörii, mutta mitään ei tapahdu vaikka tunnin odottaisi. Mutta ei hätää: katonpa Pädillä. Still-kuva tulee, mutta tallenne ei lähde käyntiin - ei vaikka kuinka näpyttelis ruutua. Play-nappia ei näy. 
  Maksan tallennusmahdollisuudesta - pitääkö tallenteiden katselusta maksaa edelleen?
 • Miten hyvitätte kuluttajille päivityksen aiheuttamat ongelmat?
 • Hei!

  DNA TV ei virallisesti tue Smart TV -selaimia. Ainoa suositeltu selain on Chrome. Ensisijaisesti TV-ruudulta katsominen onnistuu Chromecastin tai AppleTV:n avulla, erillisiä sovelluksia älytelevisioille ei tässä vaiheessa olla kehittämässä.
  DNA Iiro palveluasiantuntija
 • Olipa DNA Iiro harkitsematon heitto maksaville asiakkaille. Itse hankin toistavuotta sitten, jolloin myyntiargumentti oli samsung tizen järjestelmälle tuleva sovellus. Toisena asiana puolella ei toimi tallenteet. Nyt hereillä noiden sopimuksien taakse käpertyneissä viesteissä. Myyjät voisi asiassa kouluttaa ja asiakkaat kontaktoida vaikka sähköisesti pahoittelujen ja vaikka xx kanavien hetkellisen ilmaisuuden kanssa anteeksipyyntönä mäin esimerkkinä.

 • miksi sitten päivititte jo toimivan ohjelman toimimattomaksi?
 • Ja mikä parasta kun Ruutu, Katsomo, Arena, jne. toimivat, mutta DNA tv ei pelitä.
 • Ihanko tosissanne meinaatte että DNA koodaa jokaiselle eri tv käytyikselle oman appsin? Ja vielä ylläpitää niitä hamaan tappiin asti? Tarvittas melkonen armeeja koodareita.
 • Kukaan ei ole pyytänyt appseja, vaan sitä että DNAtv toimisi uudehkojen telkkareiden nettiselaimilla. Niin kuin toimi vielä pari kuukautta sitten. Tällä hetkellä DNAtv toimii vain PC:n Chrome-selaimella. Ei toimi PC:n Firefoxilla, ei toimi Internet Explorerilla, ei toimi Edgellä, ei toimi Samsung Tizen-telkkarin selaimella, ei toimi LG:n webos-selaimella. Ei taida toimia myöskään Android mobiililaitteiden selaimilla, eikä Android tv-selaimella. Ei voi kehua.
 • Appseja telkkariin on mm YLE Areena jne eli miksei DNAlta voi sovellusta vaatia palvelumaksuun vedoten?
  Lisäksi DNAn puhelinmyyjä mainitsi että homma toimii uudella Samsung TV:llä.
  No itselläni ei DNA TV:tä enää ole ja peruin myös 4G liittymän.
  CMorelta on tulossa uusi appsi sillä nykyinen ei ole Suomen (Maikkarin) ohjelmakirjaston kanssa toimiva.
 • Ei ole varmaan ihan kohtuullista vaatia jokaiselle smart tv-alustalle omaa appia, koska pienessä maassa käyttäjämäärät ovat kuitenkin aika rajalliset. CMore on monikansallinen yritys ja rahkeet tehdä appseja on toista luokkaa.

  Sen sijaan on kohtuullinen vaatimus, että DNAtv:n nettiversio toimii laajalla skaalalla nettiselaimia, mukaanlukien yleisimmät smart tv-selaimet.
 • Jostain syystä Yle Areena, Ruutu ja Katsomo kyllä toimivat Samsung SmartTV:ssä omina appeinaan. Kyseessä on kuitenkin ihan standari ympäristö johon porttaus on todella nopea ja helppo juttu. Milloin DNA TV alkaa toimimaan kuten muut modernit palvelut ?

  Järjetöntä vaatia asiakkaita käyttämään jotain ylimääräistä boxia koska se vie koko katselukokemuksen vuosia taaksepäin...

 • Ihan sellainen perusjuttu pitäisi olla tällaisen palvelun koodaamisessa, että se toimisi mahdollisimman monella eri selaimella. Ei luulisi olevan liikaa pyydetty, että toimisi muillakin kuin chromella. Siinä voisi sitten katsella samsungistakin, jos se toimisi sen selaimella. 
  Appi tietysti olisi nykyaikaa, mutta ei kai voi kauhalla vaatia kun lusikalla on annettu.
 • Ettekö voisi tehdä nettisivuista kaikilla selaimilla toimivaa versiota? Niin että suorat lähetykset ja omat tallenteet toimisivat.

  Ohjelmakirjastot voi sitten rajoittaa toimimaan vaikka pelkällä chrome-selaimella. Nähtävästi CMore vaatii ohjelmakirjaston yhteyteen jonkin supersalauksen, jonka toteuttaminen on ehkä mahdoton tehtävä useammalla alustalla. Kun tuntuu että tuo chromenkin salaus-plugin toimii aivan luokattoman huonosti.
 • Mulle myytiin just Dna tv mistä voin katsoa Formuloita ja MM-jääkiekkoa, kysyin että toimiiko smart- teeveessä josta minulle vannottiin että toimii, menee asetuksiin ja sieltä avaa vaan Dna sovelluksen!!! Voin sanoa että sellaista ei ole!! Kunnon kusetusta!!!!!!!!!!!
 • Kaikki tallenteet katosi päivityksen yhteydessä (mobiilisovellus), mites ne saisi takaisin??? Ottaen huomioon että tallennusominaisuus on ainoa hyödyllinen asia tässä käytettävyydeltään keskinkertaisessa sovelluksessa...  Myös ohjelmaopas näyttää ihan mitä sattuu, tekee katsomisen jokseenkin vaikeaksi.

 • läppärin ja chromecastin kanssa toimii.
 • Tässä yrittänyt katsella WelhoTV:ltä tallennuksia isolta ruudulta huonolla menestyksellä.  Luin kyllä ketjun, mutta ihmettelen silti, miksi DNA kohtelee kuluttajia näin huonosti!
  Mitä virkaa on äly tv:llä ja älypuhelimella, kun DNA Welho ei pysy mukana kehityksessä?
 • DNA TV on mennyt kokoajan huonompaan suuntaan, kuten moni muukin on asian huomannut.

  Vanha versio, joka ei ollut HTML5 toimi LG:n webos selaimen kautta hyvin. Samoin Android sovelluksen striimit toimivat ennen.
  Nykyinen versio (tai siis ennen HTML5 päivitystä) on aivan susi. LG selain ei toista tallenteita. Tämä on vielä jotenkin ymmärrettävää vaikka selain tukeekin HTML5.
  Mutta miksi stiimatessa esim. Android laitteelta ääni kuuluu, mutta kuvaa ei näy?
  Kaikki muut toimivat striimauksessa, paitsi DNA TV!!

  Olemme olleet DNA asiakkaita (laajakaista, liittymät 4kpl, DNA tv) noin 10 vuotta ja odotettu kärsivällisesti toimivaa päivitystä DNA tv sovellukseen, mutta nyt on aika todeta ja uskoa, ettei sellaista ole tulossa näiden VUOSIENKAAN jälkeen..
  Laajakaista 100/10 murheet on saatu jotenkin korjattua vaikka siinäkin on satunnaista katkomista, hitautta ja modeemin buuttailua (modeemi restoitu ja vaihdettu useasti, singaalit "OK")

  Toivon että tästä kirjoituksesta on apua niille, jotka palveluita harkitsevat.
  Itse olen kyllästynyt maksamaan turhista lupauksista ja aion päättää KAIKKI, voimassa olevat sopimuksemme DNA:n kanssa.

  Jottei kirjoitus menisi pelkästään DNA:n mollaamiseksi on myönnettävä, että puhelin liittymissä ei ole ollut vikaa. Pystyyhän DNA:n liittymillä sentään soittamaan..
 • DNA:n kaikki palvelut vaihtuivat tänään kilpailijoille.

  PS. Elisa Viihde toimii kuten DNA TV ennen sen tuhonnutta päivitystä. Pisteet ja rahani siis tästä palvelusta jatkossa kilpailijalle.
  Kiitos DNA.
 • Kiva KIVA...juuri rupesin katselemaan eurosport 1 kanavalta tour de francea....kesken lähetyksen lähetys katkesi ja pelkkää mustaa näkyy nyt...eurosport 1 ja 2, + kaikki muut paitsi tv 1, 2 , yle teema ja fox.
    Pistäkääs DNA TV kuntoon aikaa noin 5 minuuttia vai tartteeko vaihtaa Teliaan?
 • On ollut kyllä niin uskomattoman paljon ongelmia tässä DNA TV:ssä, että maanantaina vaihtuu, firma, kiitti ja näkemiin DNA.
 • Siis toimiiko DNA-tv nyt apple tv:n AirPlay -toiminnon kautta?
 • Vapaiden kanavien ja maksukanavien sisältöjä voi peilata Chromecastin tai AirPlayn kautta. Ohjelmakirjastojen sisältöjä ei voi peilata.
  DNA Ida T palveluasiantuntija
 • No eipä tietenkään, sehän olisikin liian kätevää. Käyttöliittymä on muutenkin aivan surkea palvelussa , aivan kuin olisi eri vuosikymmeneltä.
 • Hei taas. Kävipä viime viikolla niin että DNA:lta soitettiin ja kysyttiin kiinnostusta uusia tuo aiempi dnatv tilaus yms. Kysyin näistä ongelmista ja että onkohan se taas mahdollisesti toimiva myös smarttv-selaimessa (LG 2017 lippulaiva). Kuulemma on tullut päivitys ja nyt on "muailman paras". Jätin kuitenkin epäuskoisena tilaamatta.

  No sain sitten tutun kyläillessä koitettua hänen tunnuksia meidän uusimmassa tv:ssä.

  Ei se vaan toimi vieläkään. Harmi kun ei tuo myyjän nimi jäännyt muistiin. Kauppasivat taas olematonta.

  Olisikohan tätä keskustelupalstaa hyvä näyttää jossain DNA:n koulutuksissa tms. ja kertoa edes myyjille mitä osaisivat kaupata..
 • Ei kai DNA TV toimi missään TV:ssä selaimen kautta, vaan vaatii DNA-sovellutuksen TV:n.
 • Tätä ei ilmeisesti myyjät tiedä..
 • Iphonen sovelluksesta hävisi jossain vaiheessa mahdollisuus toistaa nauhoitettu tv-ohjelma Apple tv:ssä. Myöhemmin näyttäisi sama toiminnallisuus kadonneen myös suorista lähetyksistä. Toki näytön voi aina peilata, mutta ei ole valitettavasti sama asia kuin sovellusten tuki toistolle.
  Dna tv -palvelun hyödyt ja käyttötavat alkavat olla aika minimaaliset.
 • Niin. Mikä on päivän tilanne? Onko DNA TV:stä tulossa Samsungin uusille telkkareille appia vai ei? Palvelun käyttäminen on ihan kuraa millään muulla kuin natiiviapilla ja ihan rehellisesti sanottuna on vaikea uskoa, että sellaisen rautalankaversion kehittäminen joka toimii, olisi kovin suuri työ. Ei noita televisioiden alustoja niin montaa ole, etteikö yksi koodinvääntäjä tekisi jotain geneeristä pätkää jolla ongelma taklattaisiin. DNA TV:n "mullistavin" idea on tallentaa kaikki TV:n ohjelmat pilveen ja katsoa niitä TV:llä jolla voidaan korvata tallentava digiboksi.
 • Hei Justus!

  DNA TV ei virallisesti tue Smart TV -selaimia. Ainoa suositeltu selain on Chrome. Ensisijaisesti TV-ruudulta katsominen onnistuu Chromecastin tai AppleTV:n avulla, erillisiä sovelluksia älytelevisioille ei tässä vaiheessa olla kehittämässä.
  DNA Iiro palveluasiantuntija
 • Siis tarkoittaako tämä sitä, että DNA TV ei näy TV:ssä ellei osta TV:seen lisälaitetta jolla TV näkyisi ?
 • Puhelimeni (Samsung S7) näytön pystyy kyllä helposti peilaan Screen Mirrorilla televisioon (Samsung), mutta ääni ei vaan mitenkään tule kuvan mukana. Onko ongelma DNAtv:ssä vai jossain muualla?
 • WEB (PC) ohjelman laatu on täysi paska. Youtube pyörittää 4k videota ongelmitta mutta DNA TV tökkii koska koneessa ei ole tarpeeksi tehoa. Kännykällä cromecastina kuva pätkii jatkuvasti ja latailee ja jumittuu välillä kokonaan. Testattu 2 eri laitteella (Android TV ja tuore Chromecast). Sitten Android softaa ei voi ladata televisioon jolla se voisi edes toimia niinkuin se toimii kännykässä. Mutta ei DNA on estänyt ohjelman saatavuuden Android televisioilta. Ainut mihin ohjelman saa on kännykkä tai tabletti ja niistä castaus kusee pahemman kerran. Ainut vaihtoehto on että pitäisi ostaa teidän oma TV hubi android purkki jossa tuo softa on... siis niiku ÄLY HOI!
 • Minulla on DNA TV -sovellus puhelimessa, Samsungin Smart TV ja Chromecast. Miten pystyn katsomaan SF Anytimesta vuokraamani elokuvan television ruudulta?
 • Eipä näy suoratlähetykset enää ps4:kaan. Testikanava ja joku DNA oma kanava josta tulee aina sama Teemu ohjelma toimii kyllä!/!/
 • Valitettavasti pelikonsolit kuten PS4 ja niiden selaimet eivät ole tuettuja DNA TV:n osalta, näiden toimintaa ei siis voida myöskään taata.
  DNA Iiro palveluasiantuntija
 • Kyllä vituttaa kun jää änärit ja valioliigat näkemättä. Ei taida dna pellejä kiinnostaa asiakkaat. Yli vuoden tullut katsottua pleikkarilla dnatv:tä ja nyt melkein kuukauden sanonut "lähetystä ei voida tällä hetkellä". Koskahan se hetki mahtaa tulla.
 • No miksi toi DNA EXTRA sitten näkyy ja muut ei ?
 • Perun saatana tilauksen heti kunhan saan asiakaspalvelusta jonku kiinni!!/!!/     Aina on perkele ruuhkaa. Voiko sieltä joku vasta siihen mitä on kyselty  et miksi toimiva systeemi piti päivittää toimimattomaksi? Ennen kyllä näky kaikilla selaimilla.
 • Eipä toimi enää S9 kännykälläkään.. sovellus aukeaa ja näyttää kanavalistan, mutta kun klikkaa jotain kanavaa.. jää odottamaan - ladataan - tilaan, eikä mitään tapahdu..  Vielä pari päivää sitten oli ok.. Loppuiko nyt tuki kännyköillekin??
 • Hei Jari!

  Auttaako sovelluksen sulkeminen ja uudelleenkäynnistys? Entä kirjaudut ulos ja uudelleen sisään? Jos näistä ei ole apua, auttaako jos poistat sovelluksen kokonaan ja lataat tämän uudelleen sovelluskaupasta.
  DNA Ida S palveluasiantuntija
 • Olen pariinkin kertaan poistanut ja ladannut apin uudelleen, ei auta.. ei auta myöskään apin välimuistin tyhjennys, puhelimen boottaus.. Outoa on että kun kirjautuu ulos dna tv apista, se silti sanoo että olen kirjautunut sisään, mutta kanavat menevät lukko tilaan.. mitään sisäänkirjautumisnäyttöä ei tule näkyviin vaan on pakko poistaa sovellus ja ladata uudelleen, ja kun sen avaa olen valmiiksi taas kirjautunut sisään, mutta ongelma pysyy, eli jää -ladataan- tilaan kun on klikannut mitä tahansa kanavaa.. Vanhalla puhelimellani toimii ok, eli tunnukset ovat oikein. Myös pc pelittää, ja jopa puhelimen Chrome selaimessa. Ongelma on juurikin tämä dna tv app tällä kännykällä. Kaikki päivitykset on viimeisimmät.
 • Toisessa ketjussa asiasta olikin, niin tyhjennä myös sovelluksen tiedot, eikä pelkkää välimuistai. Siellä on tuo kirjautuminen tiedoissa ja käyttää sitä. Luultavasti siellä joku bittipoikittain nyt.
 • Hei,

  DNA TV palvelussa on häiriöitä - viankorjaus on aloitettu.

  Pahoittelut häiriöstä aiheutuvasta harmista!

  https://corporate.dna.fi/hairiotiedotteet?type=resttukari1&id=71227
  DNA Hanna-Mari palveluasiantuntija
 • Moi
  Minulla käyttäytyy uusi S9 aivan samoin kuin Jari Kuparinen kirjoitti. Onko ratkaisua DNA TV ongelmaan?
 • JJJN .. Kiitos vinkistä. Lähti toimimaan... saapa nähdä joutuuko ao jutun tekemään jokaisen käyttökerran jälkeen.. toivotaan että korjaava päivitys tulee pian. t. Jari
 • DNA ei toimi SMart TV:n selaimessa. Toimi vielä viikko sitten
 • DNA ei siis toimi Smart TV:n selaimessa. Toimi vielä viikko sitten.
 • Minunkin Smart TV.ssä loppui DNA toimimasta. Kännykkä ja läppäri pelittää. Ei anna edes kirjautua enää TV:n selaimella. Mikä vikana?
 • Ei ole mitään tukea TV:n selaimelle, joten toimii tai ei, tuurista kiinni...
 • Aiheeseen liittyen tai ei, Xboxin Edge selaimella näyttäisi toimivan ihan hyvin Uusi DNA TV.
 • TV ei varmaan osaa käyttää uutta DNA TV:tä.
 • Mikä on että xbox onen selaimella (microsoft edge) ennen toimi kaikki sisältö mutta enää ei toimi maksukanava sisältö ollenkaan, lataa vain mustanruudun mutta ns.normaali kanavien sisältö toimii
 • Hei exon, kyseessä ei ole tuettu laite ja käyttöjärjestelmä joten valitettavasti palvelun toimintaa ei voida tällä taata
  DNA Iiro palveluasiantuntija
 • Hei. Miksi kun iPhonella yrittää katsella kanavia telkkariin HDMI:llä yhdistettynä, ainoastaan ilaiset kanavat 1-20 näkyvät. Loput maksukanavat eivät näy telkasta. Kännysta sovelluksella kyllä kaikki näkyy.
 • Hei,
  On näköjään samoja TV:n selainongelmia muillakin. Jotain muutoksia Dna:lla on tällä viikolla 4/2023 taas tehty, kun dnatv.dna.fi -sivusto ei toimi ainakaan Samsung TV:n selaimella (kättöjärjestelmä Tizen 5.5). On toiminut TV:n omalla selaimella 1 1/2 vuotta moitteetta, mutta nyt loppui toimimasta. Olisi oikeasti hyvä toiminta, kun saisi TV:n omalla selaimella katsottua ja hallita edelleen. Ei tarvitsisi erikseen PC:ta tai kännykkää eikä DNA HUB:ia tallenteiden katseluun ! Mikä tässä nykytekniikassa on niin vaikeaa ?
  Mikko
 • Tällä viikolla dnatv lopetti toiminnan.
  Samsung Smart TVVersio 2.3.0.0423190TizenBrowser
  Selain toimii muuten hienosti.Mikä avuksi?

  Becks
 • Moikka!

  DNA TVn selain versioon ei ole tehty muutoksia tai päivityksiä lähiaikoina. Valitettavasti DNA TV ei virallisesti tue Smart TV -selainten toimivuutta. Google Chrome on tällä hetkellä ainut tuettu selain. Jos DNA TV:tä halutaan katsoa TV-ruudulta, paras vaihtoehto tähän on kuvan peilaaminen Chromecastin tai AppleTV:n avulla.
  DNA Laura palveluasiantuntija
 • Peilaus toimi ainakin Samsungin televisioon suoraan AirPlayn kautta.
  u.

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.