DNA TV ei toimi tietokoneella

Hei,
Onko yleinen vika, kun DNA TV ei enään toimi tietokoneen Crome netti selaimella ?  Ei näy suorat lähetykset, eikä ohjelma kirjastossa olevat ohjelmat.

Kommentit

• Suorat lähetykset toimii ainakin. Tosin valittaa https:stä ja osoiterivin "perästä" pitää sallia "lataa suojaamaton sisältö" sitten näkyy (sanatarkkaa en muista mikä tuo teksti oli).

Windows 10 päivittyi juuri 1709 versioon ja chromesta käytössä Versio 62.0.3202.94
    Videokirjastoa katsottaessa kaatuu nyt kokoajan kuvan mukaisiin ongelmiin:

Tuossa näkyy myös salatunyhteyden puute.

• Jaa tämä pienentää kuvan noin pieneksi, no ei siitä sitten mitään näy 🙁
  • Hei,
    Kiitos nopeasta vastauksesta. Windows 10 on ollut tuo uusin versio 1709 käytössä jo jonkin aikaa, sekä chromesta viimeisin versio 62.0.3202.94 on myös selaimessa. Myöskin chromen DNA lisäosa on asennettuna.  Olen kokeillut kahdella eri tietokoneella ja kummassakaan ei DNA TV toimi chrome selaimella. Ennen kyllä toimivat niin suorat lähetykset, kuin ohjelma kirjastot.  Applen laiteilla olevalla ohjelmalla DNA TV toimii normaalisti.

Tapani
  • Tuleeko tuonne chromen osoiterivin perään tuollainen kilpisymbooli, jota painamalla aukeaa tuollainen teksti. Tuosta painaa tuon "lataa suojaamattomat koodit" niin ainakin itsellä toimii.

Ja suljin tuon välilehden äsken ja nyt kun avasin niin kysyi uudestaan tuota. DNA jättänyt SSL:län maksamatta? Laittakaapa kuntoon asia!

Tuota flashia kanssa aina välillä valittaa, mutta sitähän ei edes tarvi, joten päivittämällä sivu úudestaan se häviää. En ole siis ladannut sitä edes koneelle (enkä lataa) Chromehan sen sisältää, mutta nämähän pitäisi HTML5 toimia?

• Hei,
    Kiitos taas vastauksesta. DNA TV suorassa lähetyksessä ja Cmore kirjastossa näyttää tällaiselta.

• Jaahas. Tossa jää lataus jotenkin ihan vaiheeseen. Ei nyt tule mieleen muuta kuin että mitä tuosta avaimenkuvasta aukeaa osoiterivin perässä. ja ettei tuo Avast nyt sotke jotain, koita kytkeä se pois testiksi.
  • Hei,
    Tuo Avast on kyllä ollut käytössä monta vuotta ja hyvin DNA TV on sen kanssa ennen toiminut.  Voihan sitäkin kokeilla sammuttaa.  Voisikohan Windowsin palomuurin asetuksissa olla myös jotakin säätämistä ?
  • Minulla samat versiot, mutta ei Avastia, vaan Windowsin oma Defender. DNA TV:n sallimat suorat lähetykset toimivat normaalisti läppärin WiFi:llä ilman herjoja. Valokaapeli Plus modeemi reitittävänä ja palomuuri low asetuksella.
    Olen DNA TV:n aina sulkenut sen käytön jälkeen.
    En ole Avastia saanut ilmaiseksi asennettua 🙁
  • Hei,
    Ennen tosiaan toimi läppärillä DNA TV ihan hyvin chrome selaimella.
    Nyt jokin on muuttunut.  Windowsin Edge selain kyllä näyttää DNA  TV suorat lähetykset, mutta ohjelmakirjastoissa ilmoittaa että pitäisi käyttää sitä chrome selainta.
    Applen laitteissa DNA TV toimii hyvin.
    Avastin free virus suojan saa asennettua netin Suomenkieliseltä kotisivulta.
  • Firefox 57 toimi myös suorassa katselussa. Ohjelmakirjastoja ei minulla ole käytössä, joten niitä en voi kokeilla.
    Olin Avastin asentanut joskus aikaisemmin. Se ei ollut täysin ilmainen, vaan mainosteli vähän väliä maksullista palvelua popuppina 🙁
  • Hei,
    Avast tarjoaa aika harvoin sitä heidän maksullista versiota.
    Mutta kun tulee päivityksiä kannattaa vain katsoa että päivittää sen maksuttoman version.  Olen käyttänyt Avastin free versiota monia vuosia. Kerran vuodessa tulee ilmoitus että voi uusia sen heidän maksuttoman ohjelman lisenssin vuodeksi eteenpäin.
  • Koen popup ilmoitukset siitä, kuinka paljon Avast on viruksia löytänyt, maksullisen verion mainoksiksi. Niitä tuli aikoinaan varsin usein - ainakin kerran viikossa ja vaimo on ihmeissään noista ilmoituksista, vaikka minä ne olankohautuksella sivuutankin.
    Toisaalta Windows Defenderillä pärjää, kun vaimo on ylivarovainen ja minä yritän olla varovainen.
  • En pääse tietokoneella kirjaantumaan DNA-tv :lle. Meillä on Windows edge käytössä .".unknown  error occured , try  again". En ymmärrä , eikö kukaan osaa auttaa..?
  • R: Onko sinulla DNA tunnus ja salasana ja yrität osoitteella https://tv.dna.fi/ ?
    Eihän Caps lock ole päällä ja kirjoitat salasanan oikein (osa isoja kirjainia)?
  • R: Käyttäjätunnuksesi on se sähköpostiosoite, jolla olet DNA TV tilin luonnut.
  • Hei,
    Sain toimimaan DNA TV chrome selaimella eli nyt näkyvät suorat lähetykset ja ohjelmakirjastot.   Asensin sen chromen lisäosan useampaan kertaan uudestaan ja lopulta alkoi DNA TV toimimaan. Vieläkin suorissa lähetyksissä ilmoittaa joskus että tarvittaisiin flashia ohjelmien katsomiseen chromessa.  Kiitos kaikille hyvistä neuvoista!
  • @DNA
    Voisitteko kertoa mistä johtuu tuo, että täytyy sallia "lataa suojaamattomat koodit" Ennenkuin suorat lähetykset näkyy? (jokakerta uudestaan kun avaa tuon sivun), jolloin suojattu yhteys ei ole käytössä. Vai onko tämä vika vain minulla?

Ohjelmakirjasto lähti toimimaan, kun latasi uudestaan pluginin. Windows 10 päivitys ja uusin chrome tuon jumitti, aikaisimmilla versioilla toimi..

Käytössä:
    - Windows 10 versio 1709
    - Chrome Versio 62.0.3202.94.
  • Tarkennetaan vielä sen verran, että näköjään tuo ongelma ei olekkaan kaikilla kanavilla. Ainakin Ylen kanavat, Fox ja dna testikanava tuota tekee, maksulliset kanavat näkyy hyvin ja National Geo?
  • Hei JJJN,

Toimivatko suorat lähetykset nyt normaalisti?
    DNA Hanna-Mari palveluneuvoja
  • Tässä läppärillä jolla nyt testaan on vanhempi windows 10, eli versio 1703.
    Chrome on sama Versio 62.0.3202.94

Noi ilmaiskanavat lähtevät pyörimään tällä suoraan, mutta toisin kuin maksukanavilla yhteys ei ole "turvallinen" vaan tulee tuollainen:

Itsehän en edes tietokoneella katso mitään tuolla DNA TV:n kautta, mutta muita varten selvittelen epäkohtia...

• Käytän Linux PC:tä DNA TV:n katseluun sekä tv-ohjelmien tallentamiseen. DNA TV ei avautunut viime viikolla Chromella, vaan ilmoitti "Aw, Snap! Something went wrong while displaying the webpage". Sunnuntaina kuitenkin avautui Chromella.
    Nyt keskiviikkona taas ei avaudu, sama ilmoitus näkyy. En ole muuttanut mitään asetuksia.
    Firefoxilla ei auennut viime viikolla, mutta nyt keskiviikkona yllättäen toimii, paitsi Livenä kanavat YLE1, YLE2, YLE Teema ja FOX, jotka ilmoittavat "Make sure you have enabled Flash. If you haven't installed Flash player yet, you can install it from here". Muut kanavat OK.
    Jotain olette DNA:lla selvästi tehneet asialle, mutta urakka ei vielä näemmä ole lopussa...

TUK
  • Max ei suostu näkymään DNA TV:ssä valittaa flashistä. Kaikki muut kanavat näkyvät eivätkä herjaile mitään. Kokeiltu chrome ja edge . Täytyy vissiin lähteä himaan katsomaan Formulat 🙁
  • Chromesta pitää sallia tuo flashin suorittaminen, niin kaikki kanavat pelittää ongelmitta.
    Klikkaa tuossa osoiterivin vieressä olevaa painiketta niin avautuu tuo menu. Sieltä sitten varmistaa että Flash on 'Allow on this site'

• Kiitokset . olin jo unohtanut 😀 pelittää
  • Valittaa se silti flashia silloin tällöin vaikka salliikin sen "aina tässä sivustossa".

Näköjään tuota aikaisemmin mainitsemaani "lataa suojaamattomat koodit" ei tarvi välttämättä erikseen sallia. riittää että päivittää sivun, jolloin ei olla enää salatussa yhteydessä (https).
  • Jostain syystä kirjautuminen windows 10 koneelle ei onnistu, herjaa että tunnukset väärin.
    Samoilla tunnuksilla onnistuu muut laitteet kuten ipad ja mac.
    Selaimiakin kokeiltu useampia.
    Kokeilin kirjautua muilta laitteilta pois mutta edelleen tunnukset väärin..
  • Välimuistit tyhjennetty ja laite käynnistetty uudestaan?
  • kiitos, välimuisti kuivui kokoon ja nyt onnistuu kirjautuminen kaikille laitteille )
  • Mahtavuutta - noi saattaa aiheuttaa tosi omituisia ongelmia. Been there.
  • No nyt pomppas, ei toimi tänään vaikka teki eilen toiminneet temput.
    Todella mystistä.
  • Koska Dna saa tän sovelluksen toimivaksi? Pätkii ja latailee kuvaa jatkuvasti, mietin vaan kun vuosia tätä jo kestänyt ni luulis et ois jo aika koodata toi kunnolla. Selitysten mestareita kyllä tuki täynnä, ja aina muka vika vastaanottajassa.
  • Huawei 4.4.4 kohta kaksi viikkoa ilman suorien lähetysten katsomista.... mistä maksan???

• Hei Marja! On havaittu, että DNA TV:n suorat lähetykset eivät lähde pyörimään joissakin vanhemmissa Android-laitteissa. Vikaa on todettu ainakin laitteissa, joissa on Android 4.4.2 ja 4.4.4 asennettuna.

Viankorjauksen prioriteettiä on nostettu ja ongelma pyritään saamaan mahdollisimman nopeasti kuntoon. Pahoittelut viasta aiheutuvasta haitasta.
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Miksei DNA tv suorat lähetykset lähde pyörimään Safarilla? Ja kyllä, flash on otettu käyttöön asetuksissa. Tallenteet pyörivät mutta suorat eivät.
  • Hei Teemu,

Toimivatko suorat lähetykset mobiiliversiossa tai toisella selaimella?
    DNA Hanna-Mari palveluneuvoja
  • Kyllä toimii Chromella ja iPhonella.
  • Mobiilissa toimii, läppärissä eikä smart tv joka on netissä
  • Koska toi sovellus koodataan oikein ja kunnolla, koska mikään muu ei voi olla syynä. Se että aina ensin syytetään asiakkaan laitteet vialliseksi tai vanhoiksi. Netflix esim toimii täysin moitteetta.
    Mielestäni sovellus jota jopa myydään kk hintaan ei toimi edes auttavasti on huonoa asiakkaan huomiointia.
  • Koskeeko tuo ongelma maksuttomia vai pelkästään maksullisia kanavia?
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Kaikkia kanavia paitsi testikanavaa.
  • Kannatttaa kokeilla tyhjentää vielä selaimen välimuisti mikäli et ole tätä jo tehnyt.
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Voisitteko laittaa DNA tveen toimimaan Safarissa? Uskomatonta että ostat koneen joka maksaa enemmän kuin teidän kuukausipalkkanne ja sitten et pysty katsomaan tälläistä.. Ja ei, en lataa Chromea Macciin.
  • Näinkin. Safarin DNAtv tais hajota pari-kolme viikkoa sitten. Sen lisäksi ei se Chromellakaan toimi kaikilla tavoilla ts. Viasatin&Cirkuksen ohjelmakirjastot (since 28.3.). Sen lisäksi noita myydään kertomatta päällä tai siis muka-korjauksessa olevasta viasta.
  • Joo, ja aina on syy asiakkaan suunnassa. Miksi tuota sovellusta ei saada toimimaan, se on joko osaamattomuutta tai haluttomuutta. Joka tapauksessa sovellus on saatava korjattua näin tilaajan mielestä, eikä se ole meidän asiakkaiden tehtävä.
  • Sen lisäksi ainakin yhden asiakaspalvelijan mielipide on, että se toimii hyvin, koska voi muilla laitteilla katsoa (esim. iOs/Hub). Mutta sehän ei ole operaattorin valinta, mitä ja miten asiakas käyttää eikä asiakkaan ole sitä todistettava. Palvelun on toimittava täysin markkinoinnin ja kuvauksen mukaan. Tästä on Soneralle annettu jo KRILlin päätös 2015 hyvityksen sekä palvelun sisällön toiminnan osalta. Tosin asiakaspalvelija luki sitäkin DNA-lasien läpi.
    Jatkan "tappeluani" s-postitse taas kun viitsin.

Diaarinumero: KKV/712/14.08.01.05/2015

• Joo. Todella typerää toimintaa. Yksi asiakaspalvupisteen kaveri sanoi mulle suoraan että se on vaan ihan paska sovellus, huonosti koodattu, huono ohjelma. Käsittämätöntä miten asia vaan sivuutetaan ja syy kaikkeen on maksava asiakas, mullakin maksut Dna:lle on 200€ kk, ja sit ei toimi edes auttavasti tollanen kuitenkin halpa mutta tärkeä palvelu.
  • Eilen lakkasi DNATV toimimasta läppärin Firefoxilla, jossa WIN7.
    Torstaina toimi täyttä häkää. Vikanumeron kundi suositteli Chromean käyttöä.
    Toimii kyllä kännykän sovelluksella samoilla tunnuksilla - testattu kaksilla tunnuksilla.
    MIkä on syynä tähän yllättävää muutokseen? Miksi Chromea tuputetaan?
    SeppoN
  • Koska on tehty Chromelle, johon on tehty myös ohjelmakirjastojen DRM-seuranta. Liikaa vaivaa tuesta kaikille selaimille ilmeisesti. Sen lisäksi Chromen päivitykset hajottaa mm. DNA Tvn toimintaa aina välillä.
    paolo
  • Firefox kannattaisi päivittää uusimpaan versioon (61.0.1) ja sen yleisasetuksissa ottaa käyttöön "Toista DRM-suojattua sisältöä". Ehkä auttaa. Ainakin minulla toimii.
    Sillä ei toimi ohjelmakirjastot, jotka vaativa Chromen ja siihen asennetun lisäosan.
    PW
  • Joku vikahan tässä paskassa netti-TV:ssä on, kun live-lähetykset ovat useammin rikki kuin toimivat. Nettiselaimen virhekonsoliin puskee 403-virhettä DNA:n käyttämän palveluntarjoajan palvelimelta:

https://segments3-live-production.secure.footprint.net

Ei auta sekään, että kokeilee kirjautua ulos DNA TV:stä ja sitten takaisin sisään. Sama vika koskee myös kaikkia selaimia Firefox ja Chrome etunenässä.
    Tuleva ex-asiakas
  • Livelähetykset käynnistyy n. 15sek, Viasatin jalkapallo HD (yeah right) pätkii, häntii, katkeilee ja on täyttä paskaa. Viasatin ohjelmakirjastot ei toimi edelleenkään, edes selaimen vaatiman päivityksen jälkeen. Itsekritiikki tällaisen toiminnan hyväksymiseen tekijöillä on vahvasti negatiivisen puolella. Päivitykset tai korjaukset ovat vuosien ajan olleet täysin ala-arvoisia. Taidanpa poistaa sekä Viasatin (2 päivää tilauksesta) ja C Morenkin valikoimista sekä siirtyä pysyvästi niiden suoriin asiakkuuksiin, niin eipähän tartte ainakaan täällä nillittää.
    pablo
  • moi.
    mökillä käytössä fläppäri jossa Windows 7 käyttis, selaimena ie 11
    yritettiin katsoa formula harjoituksia,koska käytössä tuo dna tv myös.Mutta eipä onnistu,herjaa kolmannen osapuolen evästeistä,että pitää olla käytössä,no on piru vie,mut ei näy siltikään! Ei tätä ongelma aiempina vuosina ole ollut! eikö toimi enää verkkoselaimen kautta?
    ari
  • Ari. Mulla ihan sama ongelma Firefox ESR:n kanssa mökillä - ja kotona Stadissa myös.
    Näkyy kohtuu hyvin Chromella, kun vaan sallit Flashin käytön,
    kun Chrome sitä kysyy.
    Hyvin näkyi sitten formulat koko viikonlopun, paitsi!
    DNA:n 4G-mokkulalla kuva pätkii ja pysähtelee,
    kun kenttä on niin huono Ojakkalassa 53 km Stadista.
    Reklamaatioita huonosta näkyvyydestä olen tehnyt jo usean vuoden ajan,
    mutta ei vaan laatu - DNA - parane.
    Ja asiakaspalvelijoille tiedoksi:
    Kyllä kaikki laitteet on testattu lisäantenneilla ja kaikilla mahdollisilla apuhärpäkkeillä.
    Samassa paikassa ilman apuvälineitäkin Telian vehkeissä on viisi tolppaa,
    kun teillä on 1-2 = pä-pä-pätkii.
    Korjatkaa mastonne ja vahvistakaa signaalia.
    Seppo
  • Mikähän nyt on kun pyytää sallimaan kolmannen osapuolen cookies - on sallittu mutta mikään ohjelma ei näy . Chrome ja Edge sama homma. Yartteeko taas lähteä himaan katsomaan formulat ?
    J.R.