DNA TV ei toimi Windows puhelimella

Miksi DNA TV-sovellus ei ole viime aikoina toiminut Windows-puhelimessani (WP 8) ? Sovelluksen kanavalistalla ei näy maksukanavat ja kun siirryn "suorat lähetykset"-välilehdelle, sovellus heittää ulos kokonaan. Olen kokeillut myös toisella WP-puhelimella ja sama tulos. Eikä auta sovelluksen uusi lataaminen.

Kommentit

• Sama vika minun Lumia 830 ja Lumia 820 puhelimella.
  • Lisäys äskeiseen viestiini: Kun yritän mennä kohtaan "suorat lähetykset" niin sovellus kaatuu ja sammuu heti. Muuten toimii tällä hetkellä, mutta välillä oli jotain muutakin kaatumisia joita syntyi ilman mitään logiikkaa.
  • Hei!

Kyseessä on ikävä kyllä yleinen vika, joka koskee DNA TV:n suorien lähetysten katselua osalla Windos Phone -laitteista. Vika on meillä selvituyksen alla, mutta vielä ei ole tiedossa milloin tämä saadaan kuntoon. Pahoittelut tilanteen vuoksi aiheutuvasta haitasta.
    DNA Ida S palveluneuvoja
  • Hei,

sama vika mullakin, mutta kun lähtee selaamaan toiseen suuntaan eli Kanavat-välilehdelle, pääsee kyllä esim. tallenteisiin ja niitä voi katsoa.
  • Tälläinen vika juuri kesälomien aikana on melkoisesti hermoja kiristävä asia. Osa DnaTV:n käyttäjistä ovat tämän  "suorat lähetyksen" palvelun varassa mökeillään, asuntovaunuillaan tai muuten vaan.
    Käsittääkseni ks. vika on sellainen, että pelkkä pahoittelu ei enää riitä.
  • No niin.. sinne meni formuloiden harkat näkemättä yhtään mitään!
  • Mulla tehny samaa jo hetken aikaa. Ois hyvitys ja korjaaminen jo paikallaan.
  • Sama homma täällä Lumia 950 puhelimella. Ennen toimi hienosti, nyt ei enää. Jospa saavat pian kuntoon.
  • Ikävä kyllä vika on edelleen päällä ja korjauksen alla.

Pahoittelut viasta aiheutuvasta harmista!
    DNA Hanna-Mari palveluneuvoja
  • Lumia 950xl ei toimi vieläkään suoratoisto.
  • Prkl,maksat palvelusta ja vehkeet ku venäjällä..korvausta vaadin tästä..nyt jää sit F1 kisat näkemättä..niin ku jäi aika ajot myös
  • Tätä on nyt jatkunut liian pitkään. Siis monta päivää. Mistä tässä maksetaan? Ei kyllä kovin pitkään enää.
  • Toimiiko sillä Windows phonella enää mikään muukaan ? Eikö tuki oo aika heikkoa tolle laitteelle ?
  • Tuskin siellä DNA:n päässä edes vko:n loppuna asiaa tutkitaan...eli jäi formulat näkemättä varmaan
  • Sähköputkimies, oletko Dna:lla töissä kun tulit varta vasten tähän aiheeseen /ongelmaan vähättelemään vielä maksavia asiakkaita? Kun palveluja tuottava yritys menettää kerran luottamuksen maksavaan asiakkaaseen, niin se luottamus voi olla piloilla pysyvästi. Tästä kuluu saada jokin hyvitys jos vika on palveluja tuottavan yrityksen maksullisessa ohjelmassa.
  • En ole vähätellyt ketään , Windows phone nyt vaan on kuihtuva käyttöjärjestelmä eikä siihen panosteta missään yhtä paljon kuin Androidiin ja Applen järjestelmiin . Toki Dna on vastuussa myymästään tuotteesta ja korvaus lienee aiheellinen .
  • Liian kauan kestää tämän selvittely ja korjaus! Minulla kanssa Lumia950 ja mökillä ainut "tv".
  • Vika koskee myös selainkayttöä Windows-tietokoneella. Tulee virheilmoitus: "Cannot load M3U8: Unable to fetch HTTP resource over HTTPS". Lisäksi tulee Popup-ikkuna, jossa kehotetaan asentamaan uusin Flash Player. Tämä vika on kuulemma jo aikaisemmin korjattu, mutta ei se nyt siltä näytä.
  • Ei näytä toimivan Aplellakaan.
  • Nyt toimii Lumia 950:ssä!
  • Tämä nyt ei ole ihan tän palstan juttu mut tarpeeksi lähellä.
    Olisiko vinkkejä vihjeitä. Ideoita. Dna tv sovellus pyörii jotenkuten anroid tabletissa, mutta heti kun yritän tietokoneessa se tökkää eikä toimi. Nettiyhteys laajakaista 24 meganen. Tietokone on uusi asus win 10. Mut silläkään ei väliä kun sama toistuu kaikissa tietokoneissa. Crome selain. Minuutin toimii sit tökkää eikä lähde pyöriin uudelleen. Kaikki sopimukseen kuuluvat kanavat tekee sen. Ainut missä jotenkin toimii on anroid.

Olisi vaan ollu kiva kattoo kunnon näytöstä tv. (32 tuumainen) kun nyt laitteet mitkä toimii,. Oisi tv palvelutkin laittaa netissä toimimaan kuten luvattiin. Tai sitte sovellus windows 10 mikä toimii ongelmitta. Millä voi katsoo. Rupee pikkuhilja nyppii tää touhu, maksat palvelusta mitä et saa.
  • Suorat lähetykset ei toimi Lumialla, onko tämä yleinen vika tällä hetkellä?
  • Näyttä olevan sama vika kuin kuukausi sitten,
  • Hei! Antaako puhelin jotain virheilmoitusta, kun yrität katsella suoraa lähetystä? Koskeeko kaikkien kanavien suoraa lähetystä, vai jotain tiettyä kanavaa? Olethan kokeillut kirjautua palvelusta ulos ja takaisin sisään, auttaako se ongelmaan?
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Kun yrittää mennä kohtaan "suorat lähetykset" niin sovellus kaatuu ja sammuu heti. Sama vika kuin kk. sitten.
  • Hyvinkin samanlaiselta vaikuttaa vika taas. Heittää "ulos" kun yrittää mennä suoriin lähetyksiin. Kirjautuneena kyllä pysyy.  Tuo käyttöliittymän grafiikka on muuten kanavien tunnistamisen osalta todella surkea  PC:llä. Lisäksi tuntuu järjestyskin vaihtuvan aika usein. Tiettyä kanavaa etsiessään saa kyllä nähdä vaivaa. Samaa ongelmaa ei sitten mobiililaitteella ole...
  • Sama vika. Ei tule mitään virheilmoituksia, mutta, kun menee suorat lähetykset kohtaan, niin appi sammuu.
  • Täällä sama vika... Ja melko uusi mallikin kyseessä.
  • Joo,taas sama homma..ei toimi suorat lähetykset..kyl kuuluis jo antaa jotai korvausta tästä..viime häiriöstä ei mitää hyvitystä..ja tuskin saa tästäkää..maksaa kyllä pitää vaik mikä olis
  • Luulisi huollon tietävän vian syyn kun saivat viimeksikin sen korjattua. Kestää liian kauan.
  • Ilmoitattehan näistä ongelmista vikapalveluumme numeroon 0800 300 500, niin saamme mahdollisen vikatilanteen tarkempaan selvitykseen. Kiitos!
    DNA Ida S palveluneuvoja
  • Ilmoitin tästä viasta vikapalveluun ja kerroin sen koskevan Lumia puhelimia eli Windowsin versiota.  Vastaaja tenttasi melkoisesti ja sanoi voivansa ilmoittaa viasta huollolle.
    Ihmettelen jos tällä foorumilla on jo eilisestä asti asiaa puitu, eikö nämä tähänkin keskusteluun vastanneet palveluneuvojat olisi voineet olla heti yhteydessä huoltoon?  Vai eikö kuulu toimenkuvaan?
  • Hyvä kuulla, että ehdit jo olla yhteydessä vikapalveluun. Tämän julkisen keskustelupalstan kautta emme valitettavasti voi kerätä asiakkailta yhteystietoja, joita mahdollisesti tarvitaan vianselvitystä varten. Vikatilanteista on siis aina varmempi ilmoittaa meille suoraan vikapalveluun.
    DNA Ida S palveluneuvoja
  • Jos vika on näin yleinen, mihin tarvitsette esim. minun yhteystietoja?  Tarvittaessa varmaan jää puhelinnumeroni näkyviin.  Omia tietojani en antanut, meinasi kaikkiaan hermo mennä tämän keskustelun aikana.
  • Ongelma on nyt meillä selvityksen alla, kiitos kaikille ilmoittaneille!
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Nyt taas toimii!
  • Pääsee suoriin lähetyksien valikkoon ja kun rullaa alaspäin niin jossain kohdassa heittää ulos puhelin lumia 950XL
  • Joo,huomasin kans että sama ongelma lumia 950 että alaspäin ku rullaa ni sovellus sulkeutuu

• Sama juttu. Pystyy katselemaan suoria lähetyksiä, mutta kun rullaa alas viimeiseen kanavaan, niin sammuu sovellus.
  • Näyttä tulleen kuntoon.
  • Sellainen TV kuin haluan? Ei todellakaan...
  • taas sama homma puhelin 950xl
    nakkaa ulos kun yrittää mennä suoriin lähetyksiin
  • Sama juttu täällä Lumia 820:llä. Ei toimi.
  • Myös Lumia 950 ei toimi!
  • Huoltotiedotteen mukaan 9.2.2018 ollut huoltokatkos.
    Ja tietysti jäänyt vika päälle!

DNA TV huoltokatko 09.02.2018 klo 9.00 - 10.00
    ​DNA TV:ssä huoltokatko 09.02.2018 klo 9.00 - 10.00.  Katko vaikuttaa seuraaviin kanaviin:

• Yle TV1
    • Yle TV2
    • Yle Teema & FEM
    • Fox
    Kanavissa tulee olemaan lyhyt katko/räpsy tai vaihtoehtoisesti asiakas joutuu palaamaan katsomaansa live palveluun takaisin.  Katkos vaikuttaa DNA TV Hubin IPTV, selain sekä mobiilisovellus lähetyksiin.

Pahoittelemme huollosta aiheutuvaa haittaa.
  • Sama vika täällä. Lumia 830. Ja Dna tehkää asialle jotain!

• Jälleen vkl ilman maksullista DNA-TV:tä.Sama vika kuin ylläolevilla.
  • Nyt taas toimii
  • Ei oo Lumialla toiminut tallenteet moneen päivään, olisko jo jonkin hyvityksen  paikka?
  • Miten muilla toimii Dna-tv tallenteet Lumiassa?
  • Mullakaan ei pelaa tallenteet. Virhe serverillä ilmoitus tulee.
  • Itsellä ihan samaa, "Virhe serverissä" teksti tulee Lumiani ruutuun yrittäessäni katsoa tallenteitani
  • Mulla ei tuu mitään ilmoitusta.. ei vaan lähde tallenne päälle.
  • Nyt sain saman "virhe serverissä" ilmoituksen kun valitsin tallenneluettelon oikeasta palkista play -nappulan. Yksittäisessä tallenteessa ks. play-nappula ei aiheuta virheilmoitusta.
  • Onko ylläpidolla mitään tietoa koska vika tulee kuntoon? Tämä ei oo tasa-arvoista käytöstä DNA puolesta, kun ei jakseta asiasta kirjoittaa infoa vähän vanhempaa tekniikkaa käyttäville.
  • Tällä hetkellä meillä ei ole tiedossa yleistä vikaa Windows puhelimia koskettavasta viasta, mutta verkkotalltenteiden toimivuudessa on ollut ongelmia ja tuo voi liittyä asiaan. Vikatilanteissa olisikin hyvä olla yhteydessä suoraan vikapalveluun p.0800 300 500 jotta saamme samalla asiakastiedot ylös ja mahdollisen vikatiketin tehtyä
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Miten toimitaan jos en halua soittaa maksullisiin numeroihin?
  • Meidän vikapalvelun numero p.0800 300 500 on maksuton ja myös auki 24/7
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Pahoittelut aiemmasta virheellisestä tiedostamme.

DNA TV ei enää toistaiseksi ole tuettu Windows-puhelimilla. Käytännössä DNA TV saattaa toimia osalla Win10-puhelimista, mutta tästäkään emme voi takuuseen mennä eikä tukea tälle enää ikävä kyllä ole saatavilla.