DNA tv ei toista talletuksia

ipad päivitti dna tv:n ja nyt se ei enää toista talletuksia. Mitä tehdä?

Kommentit

• Hei Minna!

Tarkentaisitko hieman että millä tapaa tallenteet eivät toimi, saatko jotain virheilmoitusta? Toimivatko esim. suorat lähetykset?
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Ohjelmat eivät lähde toistumaan. Ohjelma latautuu ja aloituskuva tulee näkyviin, mutta ohjelma ei lähde pyörimään. Jos laittaa kelauksen esim. 2min eteenpäin, se onnistuu, mutta ohjelma ei edelleenkään pyöri. Mitään virheilmoituksia ei tule.
  • Hei Minna,

Kannattaa asentaa sovellus vielä uudelleen ja kirjautua sisään. Toimivatko tallenteet muilla laitteilla?
    DNA Hanna-Mari palveluneuvoja
  • Puhelimessa toimii normaalisti. Latasin ipadin appsin uudestaan, ei mitään vaikutusta asiaan. Nettiselaimen kautta ipadissa katsottuna välillä toimii, välillä ei. Ääntä ei kuulu ollenkaan.
  • Nettiselaimet ei ole tuettuja mobiililaitteissa.
  • Kerrotko vielä mistä iPad mallista ja iOS ja DNA TV versioista tässä on kyse?
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Ipadin malli on MGHX2KN/A, ohjelmistoversio 10.2.1, Dna tv:n versio 2.4.8 (91)
  • Kiitokset tiedoista. Näiden suhteen ei sitten pitäisi olla ainakaan ongelmaa.

Tietoomme ei ole tullut vastaavaa ongelmaa, joten mistään laajemmasta viasta ei ainakaan ole kyse. Kannattaa tässä tapauksessa olla yhteydessä asiakaspalveluumme jossa tuota voidaan tutkia tarkemmin myös teknisen tukemme toimesta.

Asiakaspalvelu 044 144 044
    ma-pe 8-18
    la 9-16.30
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Meillä ihan samoja ongelmia. Palvelu toiminut lähes moitteettomasti yli puolitoistavuotta käytössämme, mutta tammikuusta 2018 alkaen useimmin ei toimi kuin toimii.

Esimerkiksi viime yönä katselin ohjelmia ongelmitta, tänään päivällä taas ei toistu mikään. Esimerkkinä vaikka tämä tallennus:
    "https://tv.dna.fi/beta_html5_testialusta/#/recordings/play/42-65-722116545-7-2018"

Juuri nyt ei toimi sitten millään alustalla?!
  • Tässä toinen esimerkki: https://tv.dna.fi/beta_html5_testialusta/#/recordings/play/42249-49-42732-50-2016

Toisto alkaa kun odotat kärsivällisesti 30-60 sekunttia, mutta ei pyöri sitten sekunttiakaan ilman takkuamista.

Kokeiltua; Android tabletilla, Ipadilla, ja Win10 pohjaisella PC:llä. Parissa eri verkossa.
  • Outo toi osoite, mitä kautta se aukeaa tuollaiseen betaan? No kokeile korvata tuo testialusta höpöhöpö html5 sanalla

https://tv.dna.fi/html5/#/recordings/play/42249-49-42732-50-2016

• Vaihdoin, ei mitään vaikutusta toimintaan.

• Viime vai toissaviikko päivityksen jälkeen ei toisto enää lähtenyt käyntiin. Asensin Telia TV:n, niin johan alkoi näkymään. Eilen taas loppui tallennusten toisto. Laite on nyt käynnistetty uudestaan kolmasti, asennettu appi uudestaan ja edelleen hyppää virheilmoitus näkyviin ja toisto ei ala.

Ilmeisesti sama päivitys rikkoi viikko sitten myös iPadin selain käytön. Tallennusta ei voi kelata, koska ne kelausnäpöäimet katoavat ennenkuin niitä pystyy käyttämään. Eli iPadin käyttö on toistaiseksi mahdotonta DNA tv:n kanssa.

Ottakaan jo opiksenne, ettette päivitä ohjelmaa ilman perusteellista testausta. Joka kerralla päivityksessä käy näin.

• Kello käy jälleen kuinka hitaasti vian voikaan korjata. 4 päivää mennyt
  • Laajempaa vikaa tallenteiden toiston suhteen ei ole tiedossamme. Mikäli tallenteiden toiston suhteen on ongelmaa, olethan ystävällisesti yhteydessä asiakaspalveluumme 044 144 044, jotta ongelmaa päästään selvittämään tarkemmin teknisen tukemme kanssa.
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Eilen aloitin 3kk kokeilun. Sama vika täälläkin, iPadin kautta tallenteet ei toistu. Sama virhe kuin yo. kuvassa. Sitkeästi väittivät messengerissä että yleistä virhettä ei ole. Huonosti alkaa kokeilu.
  • Mulla auttoi, kun iPad päivitti itsensä. Joku sovelluksessa ei ollut yhteensopiva ennen kuin uusin järjestelmäpäivitys oli asentunut. DNAtv päivittyi viikkoa ennen kuin järjestelmä.