DNA TV ulkomailla

Hei,
Toimiiko DNA Tv Englannissa? Näkyykö maksukanavat myös?
- Ulla

Kommentit

• Hei, tietoa DNA TV -palvelun käytöstä ulkomailla löydät osoitteesta https://www.dna.fi/tuki-dnatv#kayttoohje-ja-tuetut-laitteet

Voit käyttää DNA TV -sovellusta ja tv.dna.fi -sivua kaikissa EU-maissa: Alankomaat, Belgia, Bulgaria, Espanja, Italia, Irlanti, Iso-Britannia, Itävalta, Kreikka, Kroatia, Kypros, Latvia, Liettua, Luxembourg, Malta, Portugali, Puola, Ranska, Romania, Ruotsi, Saksa, Slovakia, Slovenia, Suomi, Tanska, Tsekin tasavalta, Unkari ja Viro.

Muiden Euroopan talousalueeseen kuuluvien maiden (Norja, Islanti, Liechtenstein) DNA TV tulee käyttöön myöhemmin.

Kuvan laatuun saattavat vaikuttaa mm. ulkomailla käytettävissä olevan tiedonsiirtoyhteyden nopeus ja laatu. DNA TV -palvelussa voi esiintyä lyhytaikaisten ja tilapäisten häiriöiden, keskeytysten tai ruuhkatilanteiden lisäksi pidempiä keskeytyksiä ja häiriöitä.

DNA Ida T palveluneuvoja
  • Maksukanavia ei kaiketi saa äänitettyä kun digiboxille? Pitäisi saada äänitettyä niin, että peliä voisi katsoa jälkikäteen netin kautta.
  • Maksukanavia ei ole tosiaan mahdollista tallentaa DNA TV:n kautta. Tallennus onnistuu vain kaapeli- ja antenniverkossa.
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Eli maksukanavat näkyvät Englannissa? Viimeksi kun yritettiin katsoa tuli virheilmoitus ettei kyseistä kanavaa näytetä/pysty katsomaan.
  • Voiko tallenteita katsoa EU.n ulkopuolella?
    Pasi Paasikivi
  • Olen Espanjassa ja tähän asti DNA TV on toiminut hyvin. Nyt kuitenkin suorissa lähetyksissä tulee ilmoitus Palvelinvirhe, suoran lähetyksen toisto epäonnistui. Tallentaa edelleen ohjelmat, mutta ei pysty toistamaan tallenteita vaan tulee sama ilmoitus, palvelinvirhe. Mitä pitää tehdä, jotta toimisi?
    Leena Nisonen
  • Dna tv ei toimi Teneriffalla, virhekoodi 1-4. Viime syksynä toimi från Canarialla hienosti.
    Missä vika ?
    Jari Lähde
  • Moi! Millä laitteella käytät DNA TV -palvelua? Olethan jo kokeillut kirjautua palvelusta ulos ja takaisin sisään?
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Ei auttanut
    Jari Lähde
  • Laite on Samsungin tabletti
    Jari Lähde
  • Entä onhan DNA TV -sovellus päivitettynä uusimpaan versioon? Kokeile vaikka poistaa sovellus kokonaan ja asenna se sen jälkeen uudelleen sovelluskaupasta.
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Ei toimi kanarialla. Virhekoodi 1-4
    JK
  • Nyt toimii kanarialla. Poistin sovelluksen ja asensin uudelleen. Samsung s9+ android.
    JK
  • Voiko Wbox digiboksilla tai hubilla katsoa tallenteita myös kaikissa EU-maissa? Entä toimiiko hubin IPTV-kanavat myös esim. Espanjassa?
    JP
  • DNA TV:tä voi katsoa sovelluksella tai nettiselaimella EU-maissa. Kuvan laatuun saattavat vaikuttaa mm. ulkomailla käytettävissä olevan tiedonsiirtoyhteyden nopeus ja laatu.

DNA Hanna palveluneuvoja
  • Tämä tiedossa, mutta jos vakituinen osoite on ulkomailla, voiko silloin omistaa DNA liittymän? Entä DNA TV:n?
    Leena Nisonen
  • Periaatteessa tuo on toki mahdollista, mutta asiakkuuden tiedoissa tulee aina olla suomalainen postiosoite esim. maksumuistutuksien lähettämistä varten. Ulkomaiseen osoitteeseen näitä ei siis voida toimittaa eikä laajakaista- tai viihdepalveluita voida myydä kuin kotimaiseen käyttöosoitteeseen. Ulkomailla käyttö on siis lähtökohtaisesti tarkoitettu esim. lomalla käyttöön.
    DNA Hanna palveluneuvoja
  • Terve Dna hubi miten sen saa toimimaan Espanjassa ?
    Jan Bade
  • Hei Jan, kyseessä ei ole DNA Hubin tuettu käyttötapa
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • DNA TV pitäisi toimia EU:n alueella. Oletko kokeillut ja hubi ei toimi Espanjassa? Jos ei muuten, asenna jokin VPN sovellus Google kaupasta ja kokeile sen avulla.
    JP