DNA TV Estä sivujen välinen seuranta

Hei,

Yritin katsoa DNA TV:tä matkoilla Macillä. Ei onnistu Safariin tulee aina seuraava ilmoitus:

DNA TV edellyttää että sivustojen välinen seuranta on sallittu. Ole hyvä ja salli asetus: Asetukset > Yksityisyys > Estä sivustojen välinen seuranta.
Lue lisää

Ilmoitus tulee riippumatta siitä, että onko minulla ruksi tai ei ruksia Safarin asetuksissa Estä sivustojen välinen seuranta.

DNA:n ohjekin on vähän ristiriitainen, ensin edellyteen sivujen välistä seurantaa ja sittenlopussa on, että Estä sivustojen välinen seuranta. Joka tapauksessa DNA TV:tä ei voi nyt katsoa näillä ohjeilla.

Kommentit

• Vaihda selainta.
    PW
  • Tälläinen vastaus oli dna:n facebookissa.

Hei!

DNA TV antaa herjan: "DNA TV edellyttää että sivustojen välinen seuranta on sallittu. Ole hyvä ja salli asetus: Asetukset > Yksityisyys > Estä sivustojen välinen seuranta. "

Ilmoituksen alla oleva linkki vie Safari -selaimen tukisivuille.

Ilmoitus on aiheellinen, mutta virheellinen.

Pääset korjaamaan virheen seuraavasti:
    asetukset → sisältöasetukset → evästeet → täppä pois​ kohdasta "estä kolmansien puolien evästeet"

Pahoittelut häiriöstä!
    Sami S