DNA TV & Eurosport

Hei!

Näkyykö DNA TV:n kautta Eurosport-kanavat tulevaisuudessa? Olen kilpailijanne Viihteen asiakas ja niillä ei enää parin päivän päästä näy.

Nyt olisi minulla ehkä hyvä hetki ja syy vaihtaa E*V* DNATV:hen.
TJ Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Ei DNA ainakaan ole ilmoittanut mitään Eurosport-kanavien lopettamisesta. Ovat DNA:lla maksullisia TV-kanavia.
    Pilvipalveluun niitä ei voi tallentaa - vaan vain suorakatselu on mahdollista. Selostuskieltä siellä ei voi vaihtaa.
    PW
  • Ole sitten varovainen, kun "huijareiden" kanssa olet tekemisissä. Jos hubia tarjavat, niin lue ensin tuota hubi 2019 ketju ja tutustu siellä laitteen ominaisuuksiin, ettei tule pettymystä.
    Maksukortti toimii luotettavasti.
    PW
  • Älä todellakaan koske hubiin pitkällä tikullakaan, jos on vain vaihtoehtoja!
    Jussi
  • DNA:lla on myös taipumus sitouttaa asiakas 24 kk:n ajaksi.