Tämä viesti on vanha ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa.

DNA-tv HD-aikaan viimeinkin

DNA mainostaa palvelujaan "Elämyksiä valonnopeudella
DNA Netin avulla tv:n ja videoiden katselu on sujuvaa ja helppoa. Saat nopean yhteyden heti käyttöösi kodin jokaiselle laitteelle."

Miksihän DNA:n palveluita ei ole viety nykyaikaan ja toimimaan "valonnopeudella"

DNA-tv:ssä ei ole ainoatakaan kanavaa HD-laatuisena!!!  Miksi ostaa ja hankkia HD-laitteita kun palvelut laahaavat vuosikymmenen perässä? DNA-tv:n SD-kuvakin on ala-arvoista kökköä. Montakohan framea sekunnissa? 15?
Kommentit

 • Kannattaisi tutstua kilpailijoiden vastaaviin palveluihin, vaikkapa Elisan vastaavaan.

  Olisi se kiva nähdä omista tallennuksista että onko mahdollisesti jo katsottu ja keskenjääneissä voisi suoraan jatkaa siitä mihin katsominen jäänyt kesken!
 • DNA tv:n kytky TV-hubiin ala-arvoinen!!!
  Kuva tallennuksissa tökkii. Hetken aikaa toimii tökkimättä jos kelaa johonkin suuntaan. Tallennuksia ei voi poistaa hubin kautta. Kelaus aivan onn eton 5 sekunnin hypyillä - pelkkä vitsi!!

  Oikeastaan pakko ajaa DNA tv:tä hubin chromacastin läpi, muutoin aivan järkyttävä.
 • Mobiilissa ja tietokoneella on vuosia voinut jo jatkaa katselua sieltä mihin on jäänyt. Jos ei taas muista mitä on katsonut, niin katsoo uudestaan ja muistaa sitten. DNA TV:tä ei ole edes muuten saatavissa kuin mobiililaitteisiin tai tietokoneelle.
  Hubin DNA TV taas on täysin eri asia ja ainoastaan verkkotallenteet ovat yhdistävä asia nimen ohella. Tosin niitä ei pääse toistaiseksi jatkamaan keskeytyneestä kohdasta.
  WBoxeilla taas homma on onnistunut aina. Eli missä vika?
 • Käytän DNA TV:n nettiversiota Formuloiden katsomiseen. Olisi mukava jos kuvanlaatu olisi edes HD tai jopa Full HD laatuinen.
 • Vitsi tää jatkuvasti eri medioissa pyörivä:
  "ELÄMYKSIÄ VALON-
  NOPEUDELLA
  DNA Netin avulla katsot videoita nopeasti ja helposti."
 • Elokuvissa jo pitkään ollu Dolby-äänet. Loistavat nekin poissaolollaan DNA-tv:n palveluissa. Kannattaisi Elisan palveluita (Elisa Viihde) käydä katsomassa DNA:n poikien.

  Mitäpä sitä tekee FullHD-televisiolla ja kotiteatteriäänijärjestelmällä?
 • Tuo valonnopeus on hyvä mielikuvamarkkinointikeino! Se kun ei ole edes vakio, vaan on riippuvainen käytetystä siirtotiestä.
 • Kansan syvät rivit luulevat siirtyvänsä HD-aikaan ostamalla HD-television. Siispä lähetykset voivat olla edelleen SD, kun kallis uusi televisio aiheuttaa ilmeisesti jonkinlaisen lumevaikutuksen... Samalla me asioista jotain tajuavat kärsimme, kun taas operaattorit kiittävät, kun ei tarvitse satsata.
 • Ja vieläkin osa lähetteistä on 4:3 kuvasuhteella. Tosin TV:n voi säätää niin, että ihmiset ovat ylilihavia.
 • Mistähän tässäkin säikeessä oikein puhutaan? Jos on hankkinut HD-pällistimen ja kotiteatterisysteemit, niin mitä tekemistä DNA TV:llä on näiden kanssa? Ei mitään. Yle HD:t, BBC:n HD:t, C Moren elokuva HD:t ainakin tulee HooDeenä ja Dolby-äänillä virittimen kautta ja ainakin luultavasti myös Viasatin.
  DNA TeeVeen kautta sen sijaan ainaki C More Max tulee normia paremmalla kuvanlaadulla (reso/fps) verrattuna useisiin kanaviin, joista osa on muutenkin jo lähtökohtaisesti SD-tasoa. Formuloiden katsominen on siis parempaa tasoa kuin "SD- roska" ihan selkeästi.
  DNA TV on siis lähtökohtaisesti SD-tasoa ja tallenteet aina SD-kanavilta tallennettuja.
  En siis ymmärrä yhtään käyttötarkoitusta jossa kiinteästi sijoitetulla telkkarilla ja kotiteatterisysteemillä käytetään mobiiliin tarkoitettua ratkaisua.
 • Paolo.

  DNA TV-palvelua käytetään muutoinkin ku mobiilisti. Sehän jos on sinun tapasi käyttää palvelua on se sinun asiasi. Tokihan mobiilivermeissä on nykyisin myös HD/2K/4K kuvalaatu.

  Mulla on TV-hubi (luetaan digiboksi) jossa käytössä DNA-tv palvelut, siis käytännössä tallennukset. Ne ovat kurjaa SD-roskaa ilman Dolby-ääniä kuten selväksi on tullut. Sarjatallennukset ei toimi vaikka TV-hubissa on kovalevy kiinni. Tallennukset löytyy edelleenkin sarjojen osalta ainoastaan DNA TV-palvelun kautta kurapaskalaatuisena 🙁
 • Edellä mainitulla TV-hubilla toki Dolbyäänet kuuluu Ylen HD-kanavilla mutta eipä niitä voi edes käyttää kun kuva/äänisynkka on kaikkea muuta kuin kohillaan. Pakko laittaa uloslähtö PCM:ksi.

  Ne on nämä DNA-merkkiset palvelut ja vehkeet aika kuraa olleet aina. Muu ei ole palveluihin tyytyväinen kuin DNA itse - rahaa poikii näköjään ala-arvoiset kamatkin.
 • DNA TV hubissa ja Myytävänä DNA TV palveluna on edelleen eri asia. Kuten jo sanottu aiemmin. Ainoastaan verkkotallenteet on yhdistävä asia, EI MIKÄÄN MUU.
 • Paitsi että ohjelmskirjastot myös löytyy molemmista, mutta se ei ole olennaista.
 • Pitäiskö sinunkin miettiä mikä on alkuperäisten operoijien ja DNAn vastuuta ja mitä sisältävät näiden väliset sopimukset eri asioista - äänen lastu, kuvanlaatu, sisällöt yms.
 • Ja koska se verkkotallennus tehdään SDnä niin ei se muutu hoideeksi millään laitteella mitenkään. DNA TV oli aiemmin Welho MatkaTV nimellä, ja nimi kertoi enemmän.

  Jostain syystä verkkotallenteet on täytynyt tuoda käytettäväksi bokseilla. Ihan välttämättä en ymmärrä syytä, jos vielä Hubin tallennetoiminnot saadaan päivityksessä paremmalle tolalle. Tosin jos on elänyt vhs-ajassa, niin voi jotenkin edes ymmärtää nykyistä, muuten ehkä ei.
 • Paolo, taidat olla DNA:lla töissä? Lopeta asiattomat kirjoituksesi tässäkin ketjussa!
 • Netti Dna : lta ja sisältö muualta . Netflix , Hbo , YouTube , Katsomo , Ruutu , YleAreena , Viaplay ym. Mutta vapaa valinta . Dna ei tota Teeveetään  saa parhaaseen A - sarjaan .
 • Ja millähän vitun perusteella? Koita perustella.
 • Siis ei Saapas2.0 vaan toi edellinen nimimerkinvaihtelija.
 • DNA-tv on tuotu koteihin TV-hubin myötä nyt sitten pysyvästi. Kuva jota saamme "nauttia" DNA-tv-tallennusten myötä on järkyttävää - kuva on ala-arvoista paskaa - pikselimössöä!!!
 • Just rakentavaa
  A) joko seniilin infantiiliksi alentuneen tai
  B) ES-jonnen koulutuksen tasoa
  vastaavaa kommentointia.
  Verkkotallenteet on olleet jo muutaman vuoden WBoxien kautta saatavissa.
  Verkkotallenteiden tasoon on luvattu muutosta - eri asia on milloin se realisoituu.
 • Viime viikon DNA hubin päivitys oli hyvä. Mutta edelleen verkkotallennukset on vain SD tasoa... Niitä ei juuri kestä telkkarista katsoa kuin äärimmäisessä hädässä, tai sitten tabletilta.
  Onko uutta tietoa Paolon vihjaamasta HD tasosta?
 • Ei ole, koska mitään muuta tietoa kuin vihjailuja tulevasta, ei DNAlta tipu. 😉
  En pidättelis hengitystä eli todnäk kuukausia (tai vuosia).
 • Tuskin siirtyvät HD-aikaan, kun nykyinenkin laatu tuntuu kelpaavan. Purnataan, mutta käytetään palvelua myös kännyköillä ja tableteilla.
 • Jos DNA TV tulee jatkossa mahdollistamaan esim. F1:n seuraamisen MTV3 MAX HD kanavalta, niin minkähänlainen poru siitä syntyy, kun F1:n kanssa on ollut ongelmia tähänkin asti DNA TV:n kautta katsottaessa.
 • Dna tv-hubilla ei tee mitään. Tallennukset toimii joka toinen kerta ja netflix ei ollenkaan.
  Asiakaspalvelusta kehoitetaan viemään hubi huoltoon ja huollon ajan olet ilman maksukanavia joista joudut kuitenkin maksamaan dna:lle huollonkin ajalta.
  Alunperin hubi oli palautettu dna:lle ja myytiin minulle käytettynä, kuitenkin joudun maksamaan uuden hinnan tietenkin. Nyt ollaan nalkissa paskan boksin kanssa taloyhtiön soppareitten takia muutama vuosi ja kärsitään todella surkeasta laitteesta. VÄLTTÄKÄÄ DNA TV-HUBIA KUIN RUTTOA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 • Hubin huollon ajaksi pitäisi saada TV-kortti ja kortinlukija lainaksi, jotta maksukanavia voisi katsoa.
 • Ihan kuin parin päivän takaisen päivityksen jälkeen tallenteiden kuvan laatu olisi aiempaa parempi. Jos vaikka tämä pieni asian esiin tuominen on vaikka auttanut...
  Mutta ei se vielä ole HD tasoa.
 • Miksi ei lisä aikaa tallennukseen voi laittaa erikseen eteen tai taakse niinkuin kaikissa muissa tallentavissa bokseissa paitsi dna tv-hubissa?
 • Miksi ei tallennuksia voi manuaalisesti muokata niinkuin kaikissa muissa tallentavissa bokseissa paitsi dna tv-hubissa?
 • Miksi ei info valikon näkyvyys aikaa  voi muokata niinkuin kaikissa muissa tallentavissa bokseissa paitsi dna tv-hubissa?

  TÄYSIN ALA-ARVOINEN LAITE !!!!!!
 • Voisitteko palkata edes yhden koodaajan hoitamaan teidän softat kuntoon?
  Kysykää vaikka joltain yläasteelta joku vapaaehtoinen limsa palkalla, jos ette muita keksi.

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.