DNA TV Hub digiboxin tilalle

En oikein löydä selvää vastausta dna:n sivuilta, enkä täältä foorumilta mut siis kysymys kuuluu, että voiko hubia+ulkoista levyä käyttää normaalin ulkoisen digiboxin kaltaisesti ilman mitään erillisiä sopimuksia? Eli voin tallentaa ja katsoa kaapeliverkon kanavia, ja sit jos haluan niin myös android tv:n lisäominaisuuksia kuten netflix joka siis tietysti vaatii sen oman sopimuksen. Hyvin epäselvästi ilmoitettu että hubin käyttö vaatisi jonku dna tv sopimuksen joka maksaa. Tarkoittaako tuo että IPTV puoli vain vaatii sopimuksen vai koko purkkia et voi käyttää ilman sopimusta? Joku uusi dna tv+androidin päivitys ilmeisesti maksaa, eli vaatii sopimuksen ja jos ei halua sopimusta niin ei saa ainakaan vielä toistaiseksi päivitystä?

Kommentit

• Moikka! Kanavien katselu ja tallennus tapahtuu hubilla DNA TV -sovelluksen kautta, laitteen käyttö vaatii siis aktiivisen DNA TV Hubilla -tilauksen.
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Kiitoksia tarkennuksesta.
    Viesti ja terveiset sille tuotekehitysjohtajalle, että on hiukan hölmöä että ihmiset joutuvat maksamaan normaaleista tv kanavien katseluista kuukausimaksua. Jatkan siis normaalin digiboxin käyttämistä, ja kun siitä aika jättää niin etsin jonku toisen missä voi katsoa dvb-c/2 lähetyksiä ilman että joutuu maksamaan joka kuukausi.
    Ymmärrän että laite maksaa, ja kehitys maksaa mutta ihmiset varmasti maksavat jo laitetta hankkiessa myös siitä softan kehityksestä. Ei sen käytöstä
    Hiphei
  • DNA TV Hubin ongelmana on DNA:n markkinoimalle kiintolevylle tallennus - muille levyille se ei onnistu ollenkaan.
    Maksullinen DNA TV tarvitaan myös, jos haluaa maksukanavia katsoa TV:n tai digiboxin kautta. Hubissa nuo kortin ominaisuudet ovat kiinteänä.
    PW
  • satshop.fi
    tuomas raatikainen
  • Ei kannata sekaantua DNA Hubiin aivan susi koko boksi

Mä tilasin tämän

https://elisa.fi/viihdepremium/
    Sami.
  • Pakko sanoa että mieluummin tilaan kiinaihmeen hoitamaan dvb-c:tä kuin sekaannun mitenkään elisaan. Dna tv on saanut pari vuotta kuraa niskaan paljon, ja varmasti syystä. Nyt vaan satuin lukemaan että joku uusi versio saatavilla joka ilmeisesti ainakin tuotekehitysjohtajan puheiden mukaan on tie taivaaseen. Nykyinen topparin crc1400 toimii vielä moitteetta ja kunhan halusin kartoittaa mikä olisi jatkumo, ja lisäksi koska raha polttaa taskussa niin mietin kun netti pullollaan dna tv purkkeja käytettynä että joskos sitä testaisi. Minulla on jo Shield TV joten varsinaisesti ATV:lle ei ole tarvetta, mutta olisihan se ihan näppärää jos tulisi joku backup purkki tuohon rinnalle, jossa myös dvb-c.
    Hiphei
  • Taitaisi hubi tuntua melko kököltä Topfield CRC1400 jälkeen.
    PW
  • Hubi voi olla oma lukunsa, mutta tuo topfieldin malli oli susi jo syntyessään https://www.is.fi/digitoday/art-2000000610631.html

Lisätä tähän voi että topfieldin boksilla sinä vaihat kanavaa ja tallennat niitä. Ei mitään muuta... En tiedä mitä järkeä sellaista laitetta on nykypäivänä omistaa.
    Ebinwrz
  • Kun oikein kovasti kaivaa, niin varmasti löytyy vaikka mitä uutisia. Tuo virtalähteiden juttu ei koskenut kaikkia laitteita, kuten sen varmasti nokkelana ymmärrät. Noita viallisia virtalähteitä on vähän väliä eri laitteissa, ja ei se niistä välttämättä mitenkään susia tee. Käsittääkseni virtalähde ja itse laite ei ole täysin sama asia, mut noh...
    Ja juurikin, minulle laite on tuota että vaihdat kanavaa ja tallennat niitä. En ole muuta etsinytkään ja varmasti se on tullut tässä jo selväksi ilman että joku oman elämänsä ismo leikola tulee sen tänne kertomaan. Minulla on toiset laitteet niitä muita hyötyjä varten, joka sekin on kerrottu.
    Sanottakoon nyt vielä, kyllähän sen koksikaapelin voisi junttaa suoraan tv:seen, mutta minulla on av pääte joka hoitaa kaiken kuvaan ja ääneen liittyvän, ja ei se arc ole niin hyvä että sen kanssa jaksaisi vääntää.
    Hyvin harvoin, jos nyt kerran pari vuoteen tallentelee jotain ohjelmia niin en kummoista laitetta tarvitse. Ja kuten jo toiseen kertaan sanon, että olisi se ihan kiva että android tv:n rinnalla olisi joku toinen vastaava backuppina jossa dvb-c. No onneksi en ole riippuvainen operaattorista, ja hätää juuri nyt ei ole ja sit kun tulee niin tiedän etsiväni jotain muuta kuin dna tv hub+levy. Sinänsä hyvin surullista, kun olisin valmis viskomaan seteleitä pitkinpoikin kun musta tuo dna:n purkki ja se teranen levy siihen on suht sliikin näköinen. Niin sit ne on rampauttanut sen täysin, ja vain maksamalla voit käyttää sitä.
    Hiphei
  • Topfieldissä voi tehdä suosikit ja käyttää niitä haluamillaan muistipaikkanumeroilla sekä käyttää hyppynappia mainosten yli hyppimiseen.
    Hubin tarjoamat palvelut toimivat, kun tietokoneen liittää TV:n ja katsoo suoratoistopalveluita tietokoneen kautta. Toimivat paremmin kun hubin palvelut.
    IP-kanaville en kaapeliverkossa näe mitään tarvetta.
    PW
  • DNA Hub, uusi IPTV -"kaapeli tv" - versio ei enää ainakaan mulla toimi kunnolla , talous on niin sivussa antennimaston kiilasta,että rajattoman nettiliittymän vääntö ei riitä ja  ilman tavallista digiboxia en saa HD- laatuista kuvaa edes Yleltä , Hub tekee mosaiikkia ja vaihtaa laadun SD:lle , turha näitä  paketteja tarjota maaseudulle....eivät toimi ,kun nopeudet kehnoja tai vaihtelevat...

Pekka