DNA TV HUB ja LG Magic Remote

Onko joku saanut LGn Magic Remote kauko-ohjaimen ohjaamaan DNA TV Hubia? SAGEMCOM ei löydy listalta. SAGEM löytyy kyllä, mutta ei tunnu toimivan. Helpottaisi TVn ja Hubin yhteiskäyttöä merkittävästi.

Kommentit

• Asia olisi tärkeää tietää ja saada kuntoon! Muuten luovutan hubin kanssa.
  • Pakko sanoa että koko TV HUB on iso pettymys. Otin vielä sen kovalevynkin lisähintaan siinä uskossa että se tekisi siitä paremman mutta ei. Tämä ei edes vastaa vanhaa Wboxia. Tallentaminen on niin kömpelöä että siirryimme hoitamaan kaiken moniilisovelluksen kautta ja katsomme sieltä Chromecastilla televisiosta eli koko Hubi jää kokonaan käyttämättä.

Eikä siihen tunnu tulevan mitään parannuksiakaan päivitysten myötä. DNA myyjä myi tämän meille kovilla argumenteillä, valitettavasti monikaan niistä ei pitänyt paikkansa.

Olen odottanut hieman josko tämä paranisi päivitysten myötä mutta nyt usko on jo mennyt. Taidan kohta vedota oikeuteen purkaa kauppa koska toteuttaa myydään ja markkinoidaan harhaanjohtavasti.
  • Jos haluaa laitetta testata, kannattaa se tilata puhelin- tai verkkomyynnin kautta. Kaupan purku ei ole mikään itsestään toteutuva automaatti. Tosin kukin valitsee oman tiensä
  • Tässä juuri laitetta käynnistelen ja huomasin saman asian ei onnistu ohjaus magic remotella? Eikä tähän aiheeseen ole tullut vastausta ollenkaan? Taidan palauttaa laitteen menee lapsilla vaikeaksi käyttää..
  • Allsat / Kaukosäätimen tyyppi 1 näyttäisi toimivan ainakin kanavien valintojen suhteen..
  • Maralle iso kiitos - toimii laakista (osittain ainakin, back-nappi ei taida...). Ainakin seuraavaan pakolliseen boottiin saakka... muistaa vaan enabloida Applications —> Settings —> Outputs —> HDMI —> CEC päälle. Jos joku on keksinyt vielä soivemman ratkaisun, kuin Allsat/1, niin iso kiitos jo etukäteen...