DNA TV-hub tilttasi ja poisti tallenteen??

Terve,

miksi ihmeessä hub poistaa tallenteen ns. omin päin? Katsoimme eilen tallennetta ja ohjelma oli välillä laitettava pauselle. Kun oli tarkoitus jatkaa katsomista ja kelata pari sekuntia taakse päin, niin tallenne meni täysin jumiin. Palasimme tallenteen katsomisesta takaisin tallennusvalikkoon ja yritimme aloittaa katselun uudestaan. Silloin tuli ilmoitus, että 'tallenne ei ole hetkellisesti katsottavissa, yritä myöhemmin uudelleen'. Kun myöhemmin palasimme takaisin tallenteen kohdalle sitä ei ollut enää ollenkaan tallella eli eipä voitu yrittää uudelleen. Aika kenkku temppu jatkuvajuonisen sarjan seuraamista ajatellen. 🙁 Miten tällainen on mahdollista ilman, että kukaan koskee poista-'nappiin'?

Kommentit

• Hei Joona!

Mitään yleistä vikaa ei ainakaan tällä hetkellä ole tiedossa kyseisen vian suhteen. Otatko yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse numerossa 044 144 044 niin pääsemme tutkimaan tuota tarkemmin. Kiitos!