DNA TV Hubi

Hankin DNA TV hubin ja yritin kytkeä hubin videotykkiin(Acer x152h) kotiteatterini kautta (Onkyo TX-NR545, joka tukee HDCP 2.2 läpivientiä). Aluksi toimii mutta n. minuutin sisällä ruudulle ilmestyy mustavalkoinen tekstilaatikko, joka kehottaa kytkemään HDCP 2.2 cabaple televisioon. Mitä tehdä?

Kommentit

• Suosittelen palauttamaan TV-hubin pikaisesti DNA-myymälään, säästyy isommilta murheilta ja mielipahalta
    Ylermi
  • Hei Santeri!

HDCP 2.2 vaaditaan kaikilta käytettäviltä laitteilta (televisio, kotiteatteri, videotykki), jos halutaan katsoa 4K-laatua. Full HD -laadulla riittää HDCP 1.4.
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Eli Suomeksi ongelma on hubi jossa on valmius tukea 4k kuvaa, mutta ei vielä tue sitä
    Tuomas Raatikainen
  • Onko hubiin missään vaiheessa tulossa päivitystä, joka sallisi ladata esimerkiksi FOXplay tai Dplay sovellukset suoraan boksiin? Ei oikein innosta kännykän tai tabletin kautta värkätä chromecastia, kun voisi olla täysi mahdollisuus käyttää sovelluksia suoraan boksista?

Vai onko tuo paksi jo niin antiikkia valmiiksi, että tiettyjen sovelluksien lataaminen ei vaan käy päinsä vehkeeseen?

Ilmeisesti joidenkin kanavapäivitysten jälkeen on ärsyttävää kun pitää tehdä kanavalistat uusiksi, tuohon voisi jonkinlaisen pikavalikon tai tallennuksen kehitellä, että ei tarvitse lähteä muistelemaan mitä kanavia viimeksi on ollut listassa.

Toistaiseksi laite on hoitanut sen homman mitä on tarvittu, mitä nyt välillä tilttaa ja vaatii virtajohdon irtikäyttämisen että lähtee pelaamaan uudelleen. Satunnaista tuokin, muutaman kerran vuodessa on ehtinyt tekemään.
    Rakentavaa palautetta välillä
  • Varmista hiusten kasvu jatkossakin ja hommaa alkuunsa kauko-ohjattu pistorasia.
    Ensin se tekee sen kerran viikkoon.... sitten päivittäin ja kohta saat kiskoa sitä kuin uistinta.
    Muu kiva alkaa sitten n. 2kk päästä.
    Totaaliset jumit.. milloin mikään softa tai sen osa on pysähtynyt.. netflix.. c more.. millon mikäkin.
    Huomaat että kuvan laatu välillä luokkaa vhs ja tallenteita ilmestyy ja katoaa itsestään fysiikan lakienkin vastaisesti.
    Tässä vaiheessa olet jo huomannut, että ostamasi kanavapaketit ovat vähän päästä hubissa "ei käyttöoikeutta" tilassa vaikka ne mobiilissa toimisi ok.
    Koska HBO ja muut sriimi palvelut eivät ole laitteeseen ladattavissa joutuu ne hommaamaan muuten ja peilaamaan puhelimella hubiin ja siitä ruutuun/tykkiin. Mutta kun se ei menekään näin...hubin chromecast build in ei tuekkaan eri kuvan taajuuksia ja ei siksi hyväksy peilausta suoratoistopalveluista kuten esim. c more, hbo jne.
    Kuvanlaatuna luvataan HD jota ei tallenteissa tai ilmaiskanavilla tai edes ip kanavilla saavuteta likikään. Tämän kertoo jo siirtyvän datan määrä ja nopeus <1mbits/s.
    Asiakaspalvelun ainoat avut ja ohjeet ovat "käytä virtajohto irti" tai "mene myymälään" jossa eivät osaa muuta sanoa kuin että "huoltoonhan se lähtee" ja kestää min. 2 viikkoa. Sen aikaa olet sitten ilman tuota laatikkoa... maksettuja kanavia... tallennusten katselua/lisäystä... jne.
    Kun vihdoin saat laatikon takaisin huollosta.... huomaat ettei se toimikkaan ja soitettuasi asiakaspalveluun ja jauhettuasi yli tunnin kaivat laitteen mac koodin esiin ja toteatte että laite on vaihtunut huollossa ja sitä ei ole liitetty tiliisi dna:lla.
    Kun tämä nyt on saatu valmiiksi ja puhelu päättynyt, alat selaamaan kanavia ja tallenteita kunnes vartin päästä viimeistään alat huomata samoja ongelmia kuin silloin ennen huoltoa ja jonka vuoksi sen sinne alkujaankin veit. Tässä vaiheessa alkaa savua tulla jo muualtakin kuin savupiipusta.
    Illan tapeltuasi, soitat aamulla asiakaspalveluun, josta saat ohjeet aloittaa saman rumban uudestaan.

Mieti siis oletko valmis ottamaan itsellesi tällaisen riesan ja vielä tietäen (asiakaspalvelun mukaan) että tämän laitoksen käyttö maksa sinulle kahden vuoden päästäkin 19,90€/kk kun samat toiminnot saat toimivana dnatv sovelluksella 6,90€/kk ja chromecasttilla 39,90€/kpl.
    Sovellus toimii 5 laitteessa ainakin yhtä aikaa joten voit peilailla eri tallenteita eri ruutuihin tarpeen mukaan eikä chromecast sido sinua dna:han mitenkään.

Mieti.  .... Mieti....  Mieti!
    Timppa
  • FOXplayta ei ole saatavilla Android TV:lle ollenkaan.
    Janne
  • Hieno laite - muuttaa television älytelkkariksi ja älytelkkarin televisioksi :)  😀
    PW
  • Oikein esittelyvideo löytyy ohjeeksitallennussäännön muokkaamisesta.
    Ei sellaista toimintoa edes ole ainakaan minun Hubissani. Ja on päivitetty, käynnistetty, töpseliä kiskottu, tehdasasetukset palautettu ja noitarumpuakin soitettu...
    Miten DNA kehtaa tätä(kin) mainostaa?

Saisinko vastauksen email, kiitos
    Uutta Hubiin, ja paljon, joo!
  • Kuinkas tämä uusi AndroidN käyttis asennetaan?
    Uutta Hubiin, ja paljon, joo!
  • @Uutta Hubiin, ja paljon, joo!
    Tallennussäääntöä voi muokata kovalevytallenteissa ja vain ns. jatkuvissa tallennuksissa.

Toimintoa ei edelleenkään ole verkkotallenteissa, eli joutuu niitä muokkaamaan edelleenkin selaimella. Tämä vain on tämä kehitystyö armottoman hidasta DNA:lla
    ihmettä jo vuosi odoteltu
  • Katso AndroidN  asennusohje Villen tekstistä päivityksen viestiketjusta.

"Moni teistä ilmoitti itsensä kiinnostuneeksi testata Android N versiota. Android N on nyt jaossa kaikille jotka sitä pyysivät. Mukavaa testausta kaikille halukkaille!

DNA Ville Partanen    Tuotekehitysjohtaja "

Yämä on yleinen keskusteluryhmä, joten sähköpostilla et vastusta saa.
    Kirjoita sähköpostia DNA:lle, niin saat vastaukseksi puhelinsoiton - todennäköisesti.
    PW
  • Täydennys erelliseen "Yleisesti: Olisimme valmiita laittamaan rajatulle asiakasporukalle Android N version. Jos/kun tämä kiinnostaa niin laita postia allekirjoittaneelle eli etunimi.sukunimi@dna.fi. Homma toimii niin että laitat allekirjoittaneelle Hubisi sarjanumeron ja DNA:n päässä siirrämme Hubisi N ryhmään. "