Dna tv hubi ja dplay

En saa näkymään dplaysta ostamaani Liigapassia Dna televisioni hubissa. Missä mahtaa olla vika?

Kommentit

  • Oletko päivittänyt Dplay sovelluksen uusimpaan versioon? Jospa sitä toiminnallisuutta ei ole vanhoissa Android TV:n Dplay sovellusversioissa ollenkaan ja onhan mahdollista ettei ole vielä uusimmassakaan, sitä kannattaa kysytä sitten Discoveryltä.
    JJJ

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.