DNA TV hubi ja HBO Max

Eli siis ongelma on se, että tämän sovelluksen toisto on yhtä dia esitystä. Kertokaa miten nämä ongelmat voi korjata vai perunko tilaukset ja käyn ostamassa eri laitteet toistoja varten. Siis nettiyhteys on kunnossa, yhtään ylimääräistä sovellusta ei ollut käynnissä ja tyhjensin välimuistin.

Kommentit

• Edellisen HBO sovelluksen korjausta odotteltiin yli 2 vuotta.(ei koskaan tullut), piti ruveta toimimaan kun laitteelle tuli Android7, eikä koskaan toiminut siltikään.. Empä siis pidättäisi hengitystä, että mitään tulevat saamaan aikaan tällekkään.
    Pena