DNA TV-hubi ja IP-kanavat

Liittymänä Valokuitu Plus 200 ja hubilla katselen ip-kanavaa Ruutu+ Urheilu HD jääkiekkoa.
Kuvan laatu on aivan järkyttävää eli VHS-tasoa, aikaisemmin olen katsonut Ruutu+ Urheilu HD kanavia kaapelin kautta jossa kuvan laatu on virheetöntä.
Mitä pitääctehdä kuvan laadun parantamiseksi, VHS-tasoista kuvaa ei pysty katselemaan, Onko tilauksen purku ainoa vaihtoehto?

Kommentit

• ip-kanavien datavirta on 3Mb/s joten sen tason siltä voi olettaa Siksi sen varmaan saa toistaiseksi pitkällä maksuttomalla sopimuksella ts. 6kk sopparilla. Vaihtoehtona on ottaa tilaus ei ip-tv-versiona ja maksaa siitä.
  • Jos nopeus on noin pieni niin "HD" kanavia ei pitäisi olla esillä.
  • tarkista ensihätään mikä on nettilijasi todellinen nopeus ja myös paluukanavan nopeus
    Meillä kävi huotomies 4 kertaa ennen kuin alko edes linja toimia
  • Miksi et katso kaapelikanavalta? Ainakin omassa Hubissa Ruutu+ näkyy molemmista. Oletan että sinulla on kaapeli, koska nettiliittymä on 200M Valokuitu Plus.

IPTV-kanavan kuvan laatu paranee ainakin omassa boksissani selkeästi vajaan minuutin toiston jälkeen ja pysyy kelvollisella tasolla sen jälkeen. Ihan ok kuvaa 3Mbps bittivirraksi, mutta ei luonnollisesti pärjää millään tasolla kaapelikanavalle.

=)juha
  • Ruutu+ ei näy omassa Hubissa kaapelin kautta, infopalkissa lukon kuva ja teksti "Ei katseluoikeutta".
    Netin nopeus sisään 180-195 ja sisään 16-20.
  • On kyllä onnetonta kuvaa nää ruutu urheilu kanavat. Jäkis pelit varsinkin, nopea kuva "häntii" eli jää jälkeen. esim. kiekkoa mahdoton seurata! Harmi kun tuli hubi laitettua suurimmaksi syyksi näiden liiga pelien siirtymisellä antennista iptv puolelle. Netti tosin on 4g reitittimen kautta 50 meganen, oisko siitä johtuvaa?. Infokanava kyllä näyttää lukemaa 4000, että pitäs kuulemma toimia, kuva vaan aivan surkia!!
  • Tästä aiheesta en löytänyt mitään uudempaa. Mutta tosiaan iptv kanavien laatu on aivan luokaton. Lisäksi viive on käsittämättömän suuri. Ei toivoakaan seurata liigaa tvstä ja tuloksia muista peleistä netistä. Tuo kuvanlaatu erityisesti ahdistaa. Ollaanko tälle tekemässä jotain? Mielestäni elisa viihteessä ei ip-kanavissa huomannut näin merkittävää eroa.

Antennitaloudessa asuvana tuon iptv:n valikoima ja laatu on kuitenkin yksi oleellisimmista asioista joita hubin pitäisi tuoda.