DNA TV Hubi ja sisäänrakennettu ChromeCast, ei löydä WLANia

Olen asentanut ja kytkenyt Hubin suoraan verkkokaapelilla kaapeliverkon modeemiin, jossa WLAN päällä. Yritän yhdistää Hubia ao. WLANiin jotta voisin käyttää mobiililaitetta ChromeCastin kanssa samassa WLAnissa, mutta Hubi ei suostu kytkeytymään WLANiin, vaikka se näkee sen ja hyväksyy salasanan. Herjaa, ettei ao. verkkoa "löydy".  Pitäisikö tuon edes toimia kun verkkokaapeli on kytketty hubin ja modeemin väliin? Vai vaatisiko jotain asetusmuutoksia kaapelimodeemin puolella että kytkentä onnistuisi ja cast-toiminto olisi mahdollista mobiilista?
Tuore_Hubisti Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Moikka! Chromecastin pitäisi kyllä löytyä samasta lähiverkosta ilman Wi-Fi kytkentää, onhan modeemi reitittävässä tilassa? (oletusasetus)
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Ei kannata ainakaan kytkeä sekä kaapelilla että Wlanilla hubia, menee sekaisin vielä. Ja jos kaapeli mahdollisuus, unohda Wlan kokonaan.

Googlecast toimii kyllä, niin että hubi on kytketty kaapelilla ja puhelin on samassa lähiverkossa Wlanilla. Itselläni on hubissa radio sammutettu kokonaan...
    JJJ
  • Kiitos vinkeistä, sain castin toimimaan, mutta vaati mobiilin päässä pari konstia vielä. Olin ajatellut tuon verkonkin liian monimutkaisesti, kun luulin että pitää olla nimenomaan samassa WLANissa, kun pelkästään sama verkko riitti. Nyt hubista wifi pois päältä.

Mobiilin Google Homessa hämäsi se, että yritin liittää uuteen "ChromeCast" laitteeseen ja DNA Hub näkyi valikossa vasta sitten kun ohitti tuon peruslistan ja valitsi "Ei nyt", jolloin tuli uusi näyttö, jossa hubi kuvake sitten oli odottamassa. Todella hämmentävä valikkoratkaisu mielestäni ja aika epäinformatiivinen kun ei vinkkaa mitään.

Noiden lisäksi piti kytkeä vielä F-Securen Freedome elikkäs VPN pois mobiilista, vasta sitten lähti pelittämään.

Mutta ratkesipas ja tuli samalla tarkistettua modeemin asetuksetkin.
    Tuore_Hubisti