DNA TV, Hubi ja Spotify

Haluan välillä käyttää Spotifyta etsiäkseni jonkin tietyn artistin musiikkia. Pääsen DNA TV hubin kautta kyllä hakukenttään 'Artistit, soittolistat ...jne' ja kursorikin vilkkuu, mutta kirjoitus/kirjainvalikkoa ei enää entiseen tapaan ilmestykään. Kaukosäätimen kaikkia nappeja on paineltu, mutta turhaan. Käytettäessä hubia tabletin tai kännykän kautta hakukentän täyttäminen kyllä onnistuu.

Kommentit

• Unohtui edellisessä viestissä mainita, että uusin päivitys on asennettu, eikä tilanne ole muuttunut.
    Pekka
  • Hei Pekka!

Pahoittelut vastauksen viivästymisestä! Ongelma näyttää toistuvan täälläkin joten välitetään tästä tieto eteenpäin, että saadaan ongelma korjaukseen. Kiitoksia ilmoituksesta ja pahoittelut ongelmasta!

Toistaiseksi ongelman saa sivuutettu esim. peilaamalla Spotifyn toisesta laitteesta hubille ja tekemällä haun tämän toisen laitteen sovelluksen kautta.