Dna tv hubi ja YouTube kosahtaa.

Eli siis miksi YouTube menee jökkiin kun yritän selata tilauksieni listaa. Koko paska jysähtää vaan jonkun videon kohdalle ja mistään napista ei tapahdu mitään. Pikku hiljaa alkaa vituttamaan tällänen "ominaisuus" tossa lootassa.

Kommentit

• Hei Jussi!

Auttaako alkuun mikäli otat laitteen virtajohdon hetkeksi irti seinästä? Onko ongelma alkanut milloin?
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Ongelma katoaa hetkeksi kun virtajohdon ottaa irti. Tämä alkoi noin viikko sitten.
    Jussi
  • Kannattaa kokeilla seuraavaksi tyhjentää Youtube sovelluksen tiedot. Se onnistuu Asetuksista kohdasta Sovellukset ja sieltä Youtube. Tyhjennä tiedot ja tyhjennä välimuisti.